Mohit predstavilo limitovanú edíciu s modelkou Anjou Rubik

Mohit predstavilo limitovanú edíciu s modelkou Anjou Rubik

16. novembra 2014, kolekcia, edícia, limitovaná, anja, Rubik, modelka, Mohit, trendy, new, york

Sponzorovanej odkazy:

Ak ste ešte nevideli novú kolekciu módnej značky Mohit, tak teraz máte jedinečnú možnosť. Limitovaná edícia, ktorá sa objaví v slovenských obchodoch Mohit už v polovici novembra, kombinuje niekoľko hlavných tohtoročných trendov.

Tento rok uskutočnila značka Mohit niekoľko hlavných krokov. Medzi zásadné kroky patria veľké zmeny nielen v estetickom smere kolekcie, ale aj v posádke celého tímu, predovšetkým výmenou manažérov. Novým manažérom značky sa stal Wojciech Piotr, návrhár a prevádzkovateľ videí, ktoré si môžete pamätať od Avenue Designers Fashion Week v Poľsku. Novým krokom Mohit je snaha byť stále viac trendy, značka usiluje predovšetkým o módne trendy z prehliadkových mól a snaží sa mať náskok pred konkurenciou v marketingových postupoch. Preto sa čoskoro dočkáme vydania Mohit exkluzívnej kolekcie, s celým radom špeciálnych ponúk.

Topmodelka zverejnila post o spolupráci so značkou:

V novej kolekcii pre november 2014 dominuje mestská elegancia s najnovšími trendmi svetových metropol. Takto aspoň definovala svoju novú radu Anja Rubik, pôvodom poľská hviezda prehliadkových mól, ktorá za svoj život stihla načerpať inšpiráciu v Grécku, Kanade, Miláne, ale aj v južnej Afrike a samozrejme v New Yorku.

Pre celú kolekciu sú charakteristické luxusné materiály a minimalistický dizajn. Okrem Anji pomohla predstaviť novú kolekciu aj svetoznáma fotografka Paola Kudacki. Tieto dve významné ženy spojili svoje sily a na strechách New Yorku aj v ateliéri vytvorili lookbook celej série, na ktorú sa práve teraz môžete pozrieť a inšpirovať sa čo nové si z Mohit zaobstaráte do svojho šatníka.

Zdroj: www.mohito.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a značky a značkové oblečenie.