Trendy dámske topánky na jeseň a zimu 2014

Trendy dámske topánky na jeseň a zimu 2014

2. novembra 2014, trendy jeseň 2014, jeseň 2014, zima 2014, čižmy, tenisky, lodičky, topánky bez podpätku, topánky, obuv, dámska obuv, dámske topánky

Sponzorovanej odkazy:

Otázka, v akých topánkach vykročiť do tohtoročnej jesene a zimy, už nebude dlhšie nezodpovedaná. Dnes prichádza ten pravý čas sa s najnovšími trendmi v oblasti obuvi zoznámiť! Topánky sú pre mnoho žien vášňou a zároveň najdôležitejším prvkom outfitu a tieto ženy rozhodne vedia prečo. Krásnych a štýlom žiariacich elegantných topánok si všimne každý rovnako ako topánok špinavých a okopaných. A pretože všetky chceme byť pre naše topánky skôr obdivované, pozrite sa na súčasné horúce módne trendy!

Robustné podpätky

Vratké ihly už nejednej z nás (vrátane mnohých celebrít!) spôsobili nepríjemné chvíle a možno práve preto sa teraz obľúbenosti tešia zavalité heels, teda silné, robustné podpätky. Presvedčia vás o tom, že aj pohodlné topánky môžu vyzerať naozaj chic. Navyše im veľmi pristanú nevšedné vzory a farby, takže sa nebojte a poriadne tohtoročnú jeseň okoreňte!

Pásky, spony, pracky

Tento rok vedú najrôznejšie pásky naozaj vo veľkom. Na elegantný pásik okolo členku sme narazili už v lete, takže v tomto trende môžeme pokračovať ďalej. A nemusíme rozhodne zostávať len u jedného pásika – vyberte topánky, ktoré sú zdobené prackami hojne a ak majú aj výraznú sponu, je to len dobre.

V pánskych topánkach

Inšpiráciu si my dámy z pánskeho šatníka berieme často a rady, pretože vieme, ako veľmi nám pristane! A teraz to sú pre zmenu topánky, čo sme si od mužov požičali. Nemusí sa ani jednať iba o obľúbené oxfordky, pozrite sa napríklad na prehliadky Hermés alebo Paul Smith, kde nájdete veľa inšpirácie.

Nad kolená

Až príde chvíľa na to vytiahnuť čižmy, vytiahnite ich poriadne, pokojne až nad kolená. Trend vysokých čižiem nie je žiadnou novinkou, pretože sa objavuje už niekoľkú sezónu, ale stále sa mu nedostalo patričnej pozornosti. Aj keď im ihlové podpätky pristanú, tento rok sa nosia aj čižmy nad kolená úplne bez podpätkov.

Žiariť ako hviezda

A aké topánky budú tou správnou voľbou na večierok? Predsa žiarivé! A teraz nemám na mysli farbu, vaše topánky by mali tento rok hádzať odleskami vďaka najrôznejším flitrom, kamienkom a korálkom. Kto by si neprial topánky, ktoré budú samy o sebe šperkom?

Zdroj: www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.