Alexander Wang pre H & M - Lookbook jeseň /zima 2014

Alexander Wang pre H & M - Lookbook jeseň /zima 2014

30. októbra 2014, športový, alexander, wang, kolekcia, H & M, jeseň, zima, lookbook, designer, show, štýl

Sponzorovanej odkazy:

Tajomstvo bolo prezradené! Počas párty na Coachella Music Festival v Palm Springs H & M oznámilo, že ich ďalšia spolupráca bude sa svetoznámym dizajnérom Alexandrom Wangom. Je to jeden z najdôležitejších hlasov v dnešnej móde, presne chápe, čo ľudia chcú nosiť a robí to s energiou a vášňou, až je to nákazlivé.

Konečne prišiel ten dlho očakávaný deň a Alexander Wang odprezentoval kolekciu, ktorú navrhol v spolupráci s reťazcom H & M. Stalo sa tak v noci na štvrtok v priestore vo Washington Heights. Rovnako ako sme my očakávali – a ako bolo v reklamnej kampani uvedené – je to veľmi športová kolekcia, s nádychom Wang titulných zbierok minulosti. Jedná sa konkrétne o obrie logo, ktoré ukázal na jar 2014, „urban survival“ rýchlostný stupeň, ktorý dominuje jeseni 2014 a motocross motívy z jari 2012.

Kolekcia bude v predaji vo všetkých obchodoch a na www.hm.com od 6. novembra 2014. Špeciálna otváracia módna show sa konala v New Yorku dňa 17. októbra 2014. K dispozícii budú svetoznáme modelky Anna Kanvy a Joan Smalls, ktoré sú obsazované v lookbooku a reklamnej kampani. Show navštívi mnoho osobností z radov populárnej hudby, v prvom rade by mala zasadnúť Rihanna, ktorá bola prvou videná na verejnosti v novej kolekcii. Ďalej celú show by mala sprevádzať Missy Elliott, Wang narukoval Major Lazer a Iggy Azalea. Kto lepšie by prestavil mestskú atmosféru kolekcie 90. rokov ako hip-hopové legendy? Vybrané kusy oblečenia budú k dispozícii aj na www.alexanderwang.com .

Alexander Wang pre H & M – Lookbook jeseň / zima 2014

Americký návrhár Alexander Wang sa držal svojho jedinečného športového štýlu, ktorý je veľmi nositeľný. Kolekcia je väčšinou držaná v čiernej farbe s detailmi v bielej farbe a v striebornej reflexnej.

Použitie technických tkanín povyšuje H&M kolekciu na novú úroveň a umožňuje tak vyniknúť a byť v popredí v porovnaní s predchádzajúcou spoluprácou.

Veľa kusov navrhnutej kolekcie môžu nosiť ako muži aj ženy, teda ju môžeme označiť za unisex. Jeho kolekcie majú „unprecious“ pohľad na módu a vždy odrážajú pocit pokoja.

Nemáme pochýb o tom, že kolekcia od Alexander Wang v spolupráci s H & M jeseň /zima 2014 bude patriť medzi najrýchlejšie predané po prepustení do obchodov.

Pozrite sa na celú reklamnú kampaň tu: „Alexander Wang x H & M“: http://youtu.be/AzwWwYN3QfI

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.