Calzedonia a Julia Roberts: Život je cesta!

Calzedonia a Julia Roberts: Život je cesta!

29. októbra 2014, dámske oblečenie, dámske, Calzedonia, julia, roberts, jeseň, reklama, spot

Sponzorovanej odkazy:

Spoločnosť Calzedonia bola založená v roku 1987 v Taliansku neďaleko Verony. Vznikla za účelom vytvoriť úplne nový spôsob predaja pančuchového tovaru, plaviek a plážového oblečenia pre ženy, mužov a deti prostredníctvom franšízovej predajnej siete. O viac ako dvadsať rokov neskôr sa reťazec obchodov Calzedonia rozrástol na viac ako 1750 predajných jednotiek po celom svete. A teraz v mesiaci októbri nám predstavuje nový reklamný mini film so svetoznámou herečkou a držiteľkou niekoľkých Oscarov Juliu Roberts.

Julia Roberts opäť žiari na našich obrazovkách, vďaka značke Calzedonia. Táto značka vybrala krásnu herečku Juliu Roberts pre jej novú televíznu kampaň. Hviezda bude hrať v krátkom filme, ktorý nás zasiahne počas celého mesiaca októbra. Život je cesta. To je názov televízneho spotu pre Calzedonia. A cesta hollywoodskej herečky Julie Roberts začína v panenskej krajine Škótska – v zelenej a magickej prírode.

Zo škótskych hôr herečka vyletí do mesta lásky – Paríža. Kníhkupci po rieke Seine, fontány v záhradách Trocadero, Eiffelova veža svieti v noci, to je to po čom každá žena túži. Júlii sa otvorí okno na slnečnej stráni krajiny, kde zistíme, že sme v talianskej Florencii, v krásnom dome s výhľadom na mesto.

V reklamnom spote sú prezentované predovšetkým pančucháče, legíny a šaty. Dlhé a štíhle nohy herečky (cca 112 cm dlhé) ju sprevádzajú na jej ceste cez niektoré najkrajšie miesta v Európe. Jej slávny žiarivý úsmev sa postará o zvyšok, aby sa tento krátky film vryl divákom do pamäti. V reklamnom spote nenechá Julia Roberts nikoho na pochybách, že Calzedonia napĺňa dokonale heslo od žien pre ženy.

Aby krátky film vzbudil ešte viac emócií, znie slávna pieseň od skladateľa Fabrizio Campanella pre Calzedonia napísaná v roku 2011, čo prispelo v posledných rokoch k tomu, aby sa reklamy na značky stali jedinečné a nezabudnuteľné. Za kamerou kampane – vytvorenej Saatchi & Saatchi s kreatívnym smerom Agostino Toscana – je riaditeľ Ago Panini. V úlohe umeleckého riaditeľa Micaela Trani, a to Antonio Gigliotti.

Viac tu: reklamný spot s Juliou Roberts: Život je cesta

Zdroj: www.calzedonia.it

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.