Dokonalý jesenný darček od Pandora

Dokonalý jesenný darček od Pandora

31. októbra 2014, pandora, doplnky, jeseň, kolekcie, lookbook, luxus, zlato, striebro, koža

Sponzorovanej odkazy:

Šperky PANDORA v sebe snúbia nápaditý dizajn, obdivuhodnú prácu klenotníckych majstrov, lesk 14karátového zlata a sterlingového striebra. Sú inšpirované ženským pôvabom a svojou originalitou podčiarkujú magickosť vášho ja. Tým najemotívnejším prvkom z pokladnice tohto raja šperkov je však myšlienka náramku plného tých najkrajších okamihov a spomienok vášho života. Vy ste tým, kto jednotlivé čriepky príbehov (prívesky) vyberá a tvorí tak svoj ​​vlastný originálny náramok – náramok plný vašej jedinečnosti. Jeho kúzlo spočíva v schopnosti zachytiť momenty, ktoré sa zapísali do vášho života. Jediný pohľad na prívesok, do ktorého vtlačíte takýto okamih, vás k nemu prenesie a umožní vám ho znovu prežiť, pretože niektoré okamihy stojí za to si pripomínať.

Šperky PANDORA vás jednoducho nadchnú. Vyberať môžete z viac ako 600 príveskov, ktoré zavesíte na svoj ​​náramok alebo venujete niekomu blízkemu. Pandora ponúka niekoľko druhov náramkov cez kožené, strieborné až po náramky z pravého žltého alebo bieleho zlata. Kto z vás by odolal, keď dostane krásny, ojedinelý šperk?

PREDSTAVENIE JESENNEJ KOLEKCIE

Teraz prichádza Pandora s jesenným časom tiež so svojou novou kolekciou, inšpirovanou hlboko v lesoch kde ožíva tajuplne rozprávkový svet: čarovné kvety, dúhové perly, trblietavé listy a zlaté záblesky svetla. Vydajte sa na cestu za úžasnými objavmi.

Zhliadnite jednu z najkrajšie jesenných kampaní tohto roku od Pandory tu: Pandora jesenná kolekcia šperkov

Jesenný lookbook

Vstúpte do čarovného sveta plného skvostov a významov, ktoré aj bez slov rozprávajú dávne príbehy lásky a nádeje. Objavte novú kolekciu symbolických strieborných náramkov a príveskov, ručne spracovaných zo sterlingového striebra a 14karátového ružového zlata a vysadených trblietavými kubickými zirkónmi.

Tajuplná rozprávka

Tajuplné a tmavé rozprávkové kvety, zvečnené v Sterlingovom striebre, 14karátovom žltom zlate, trblietavých kameňoch, hladkej čiernej glazúre a lesklých bielych perlách. Výrazné šperky s nádychom tajomna.

JEMNÉ ZLATO

Jemné listy, posiate trblietavým leskom kubických zirkónov, vyrobené z ušľachtilého zlata a lešteného sterlingového striebra, predstavujú pominuteľnú krásu jesene.

TRBLIETAVÉ LISTY

Záplava trblietavých listov zo sterlingového striebra zdobeného blýskavými kubickými zirkónmi symbolizuje krásu jesene a ponúka sa v podobe dierovaných príveskov, klipov, prsteňov a náušníc.

Textúrovanie vrstvenia

Kombinovateľné prstene z prepletaného sterlingového striebra zdobeného trblietavými kubickými zirkónmi, jemné prstene zo 14karátového zlata doplnené o drahokamy a vrstvené línie taveného kovu a kameňov sú nadčasovými skvostami.

Nové jesenné prstene

Dekoratívne prstene zo zlata, sterlingového striebra, trblietavých kameňov a lesklých perál odrážajú vrúcny vzťah k prírode. Skvosty z tajuplne rozprávkového lesa.

Zdroj: www.pandora.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.