Zoznámte sa s make-up trendami pre tohtoročnú jeseň!

Zoznámte sa s make-up trendami pre tohtoročnú jeseň!

5. novembra 2014, make-up, líčenie, trendy 2014, jeseň 2014, rúže, laky na nechty, zdobenie nechtov, očné linky, riasenky, umelé riasy

Sponzorovanej odkazy:

Od módy sa na chvíľu presunieme do sveta rúžov, očných liniek a lakov na nechty. Zostáva totiž ešte predstaviť najnovšie trendy na jeseň 2014 v oblasti make-upu. Ako vyzerali modelky, keď sa prechádzali po prehliadkových mólach a aké farby budú najviac trendy na vašich perách? A letí výrazný, alebo skôr neutrálne look? Pre začiatok môžeme prezradiť, že tohtoročné trendy sú veľmi rôznorodé a potešia snáď každú z nás!

Nude look

Ak ste zástankyňou prirodzenosti, určite vám urobí radosť fakt, že nude look je stále v kurze. Nalíčiť sa tak, aby ste vyzerali ako nenalíčená, síce nie je tak jednoduché, ako by sa mohlo zdať, ale s kvalitným make-upom, ktorý vašej pleti sedí, púdrom a riasenkou sa to dá zvládnuť v priebehu niekoľkých minút! A nezabudnite na svetlo ružové pery a broskyňové líčka, ktoré dotiahnú nude look k dokonalosti.

Riasy žmurkajúcej bábiky

Trend neprehliadnuteľných rias, ktorý odkazuje na slávnu modelku Twiggy, sa túto sezónu opäť naplno prejavil. Väčšina z nás si pri jeho skúšaní bude musieť vypomôcť umelými riasami, ktoré majú svoje neodmysliteľné miesto v nadchádzajúcej sezóne večierkov a plesov.

Oči mačacie

„Cat eyes“, čiže mačacie oči, si môžete pomocou liniek kresliť smelo ďalej. Tento ženský a veľmi sexy look je stále trendy a je len na vás, ako ďaleko so svojimi linkami zájdete.

V zajatí červenej

Krvavo červená na perách na chvíľu ustupuje zo scény, aby uvoľnila miesto iným tónom. Nosia sa ružové, čučoriedkové, ale predovšetkým bordeaux odtiene, ktoré dokonale dokresľujú jesennú náladu. Pokiaľ túžite dodať svojmu líčeniu trochu dramatický nádych, výrazný rúž bude tou správnou voľbou.

A čo s nechtami?

Už vieme čo s očami aj perami, ale stále ešte niečo zostáva. Nechty, samozrejme. V niektorých aspektoch sa trendy v lakoch na nechty nelíšia od tých už spomínaných. Rovnako ako pery môžete aj nechty pretrieť tónmi červenej. Mimochodom, farebne zladiť obe tieto časti je tento rok tiež in. Alebo môžete nechtom nechať prirodzený vzhľad. Ďalším trendom sú zlaté laky, rovnako ako najrôznejšie metalické odlesky. Môžete si teda vybrať, či dáte priechod extravagancii, klasike, alebo zostanete pri zemi.

Zdroj: www.polyvore.com , Photos.com / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.