Jesenné novinkové parfémy, ktoré pozdvihnú mužské sebavedomie

Jesenné novinkové parfémy, ktoré pozdvihnú mužské sebavedomie

1. decembra 2014, parfém, gucci, dolce gabbana, dior, armani, hugo boss, vône, jeseň, kolekcie

Sponzorovanej odkazy:

Čakáte na vhodný okamih pre zmenu letnej vône, potom nie je vhodnejšie chvíľa ako práve teraz, keď je jesenné obdobie v plnom prúde. Nielen preto, že by ste mali odložiť odľahčené letné vône, ale tiež preto, že je tá správna doba použiť ťažšie a silnejšie varianty parfumov. Jemné, svieže vône sa na jeseň nahrádzajú teplejšími, intenzívnejšími parfémami vhodnými do chladnejšieho počasia. Jeseň je rovnako ako jar kľúčovým ročným obdobím, ktoré k takej zmene priamo nabáda a módne domy a parfuméri pre nás pripravili jedny z najlepších produktov.

Jeseň 2014 prináša krásne, výrazné korenené vône, ktoré očaria nielen nás samotných, ale aj naše okolie. Nové jesenné parfumy nám v tomto roku svetoví výrobcovia ponúkajú v tmavých farbách, čo by niektoré z nás mohlo zaskočiť, opak je ale pravdou vône sú veľmi príjemné, nie obťažujúce. Parfumy majú veľkú moc a zvlášť na jeseň sú vítaným spoločníkom, ktorý nenápadne dotvára Váš osobný štýl. Pekná vôňa dokáže prežiariť aj ten najsychravejší deň a vyčariť veselý úsmev na tvári.

Na jesenné obdobie sa viac hodia ťažšie korenené až orientálne vône. Vhodné zložky pánskeho parfumu sú potom céder, pižmo, jazmín, pačuli a jantár. Kombinované môžu byť s vanilkou, konvalinkou, pivóniou, magnóliou alebo ružou. Pánske parfémy od svetoznámeho návrhára Armaniho majú tento rok čo ponúknuť. Medzi obľúbené patrí napríklad osviežujúca vôňa Armani Attitude, ktorá sa skvele hodí pre moderných mužov žijúcich v mestách. Ďalšou stálicou medzi vôňami sú parfémy Hugo Boss. Najobľúbenejšou vôňou pre mužov je výrazný citrusový parfum Boss No.6, určený pre dynamických gentlemanov, ktorí vedia, čo chcú. Hodí sa nielen na letné, ale aj na jesenné obdobie. Ďalšou populárnou pánskou vôňou je napríklad veľmi luxusná vôňa Baldessarini Ambré, ktorá obsahuje prvky whisky.

Pánske parfémy Lacoste sú navrhnuté pre moderných, elegantných a zároveň športových mužov. Eau De Lacoste L.12.12 Bleu, ktorý bol inšpirovaný legendárnym polo tričkom Lacoste, určite zaujme všetkých športovcov. Veľmi dobre vynikne aj pri jesenných športových aktivitách.

Značkové parfumy Diesel sú určené pre pôžitkárov, ktorí si radi doprajú luxus a neboja sa byť stredobodom pozornosti. Športové parfumy Diesel sú veľmi obľúbené medzi mladými a nekonformnými mužmi, ktorí sú radi originálni. Parfém Plus Plus Masculine je orientálno-drevitá vôňa, ktorá je na trhu už 14 rokov a je stále rovnako obľúbená. Fuel For Life Homme je veľmi sviežou pánskou vôňou s ovocnými a drevitými tónmi.

Parfumárské domy sa už neorientujú len na parfumy a toaletné vody, ale tiež navrhujú celé kolekcie od dezodorantov, pánskych vôd po holení až po parfumy do vlasov. Poďme si predstaviť top parfumy tohtoročnej jesene.

Hlavný žrebec do vašej kúpeľňovej stajne

Dior Eau Sauvage Parfum

Christian Dior Eau Sauvage Parfum je úžasná novinka pre mužov. Eau Sauvage Parfum je zaujímavá drevito-orientálna vôňa a nadväzuje na legendárny parfum Eau Sauvage z roku 1966. Skvelú novinku má na svedomí geniálny tvorca parfumov Francois Demachy. Táto nevšedná vôňa je nositeľná cez deň aj na večer, hodí sa ku všetkým udalostiam vášho života. Vyskúšajte overenú klasiku v novom kabáte a okúste na vlastnej koži genialitu preslávené značky Dior! K novej image bezpochyby patrí aj novátorský vzhľad flakónu. Eau Sauvage Parfum sa pýši pútavým dizajnom, v ktorom sa strieda hra svetla a tieňov. Prevládajú v ňom drevité, citrusové a aromatické tóny, ktoré vynikajú v jemnom dymovom nádychu. Úvod tejto vône je tvorený akordmi sviežeho a výrazného bergamotu. Akonáhle citrusová nóta odznie, naplno sa rozvonia orientálna myrha, ktorá svojou jemne sladkastou a exotickou vôňou dodáva parfumu nádych tajomna. Suché drevité tóny vetiveru sú viditeľné v závere kompozície a skvele dopĺňajú celkový koncept vône. Parfémovaná voda Dior má nesmiernu výdrž, zo svojej kože ju ucítite aj niekoľko dní po aplikácii. Z oblečenia dokonca niekoľko týždňov.

Bleu De Chanel Eau De Parfum Pour Homme

Od uvedenia pôvodnej verzie Bleu de Chanel, ktorý francúzskemu módnemu domu priniesol obrovský komerčný úspech, ubehli už štyri roky a aj po tej dobe je táto vôňa doslova bestsellerom. Pre tých, ktorí tejto vôni prepadli, máme ale skvelú správu. Zmes stredomorských bylín, citrusov a zemitých tónov z roku 2010 sa totiž dočkala svojho silnejšieho a zmyslnejšieho nástupcu.

Dolce & Gabbana Velvet Bergamot

Parfumy Dolce & Gabbana sa za nič neschovávajú. Neboja sa byť ľahko výstredné a v centre pozornosti. Môžu vás očariť na prvý nádych alebo o vašu priazeň zabojovať, ale nikdy nebudú pôsobiť mdlo alebo ľahostajne. Skrýva sa v nich talianska povaha – otvorená, vášnivá, sebavedomá a tiež trochu tajomná. Parfumovaná voda sa skladá z: hlavy – tu je kvet pomarančovníka, bergamot, petit grain, ďalej srdce – clary sage (bylina) a základu – vetiver, ambrette.

Gucci Oud

Parfumy Gucci majú zvláštnu schopnosť pozdvihnúť vaše sebavedomie o dve poschodia hore. Stačí pár kvapiek vône a vy si ihneď pomyslíte: To je parfém pre mňa! Vyznačujú sa typickou talianskou ľahkosťou, ale nebojí sa ani určitej dramatickosti a rafinovanosti. Ako dámska, tak pánska rada parfumov sa snaží dokonale podčiarknuť jedinečnosť svojich nositeľov a veľmi dobre sa im to darí. Vyskúšajte parfum Gucci Oud a o pozornosť máte postarané. Gucci je výzva aj odpoveď pre všetkých, ktorí majú radi luxus a výnimočnosť. V parfumu ucítite šafran, hrušku, malinu, hlavná prísada je bulharská ruža, kvet pomarančovníka a základ je v jantáre, pačuli a agarovom dreve.

Zdroj: pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, parfémy a kozmetika a značky a značkové oblečenie.