Zmyselná aj romantická jesenná kolekcia Intimissimi 2014!

Zmyselná aj romantická jesenná kolekcia Intimissimi 2014!

15. októbra 2014, podväzky, Ana Beatriz Barros, balconette podprsenka, Intimissimi, jeseň 2014, čipka, spodná bielizeň, podprsenka, body, dámske prádlo, košieľky, čierna, biela, šedá

Talianska značka Intimissimi, ktorá je všetkým ženám obliekajúcim kvalitnú spodnú bielizeň veľmi známa, predstavuje na jeseň 2014 prekrásnu kolekciu plnú nových a ešte lepších módnych kúskov. Tvárou kampane ukazujúcej novú kolekciu sa stala už osvedčená modelka z úplne iného konca sveta, a to brazílska Ana Beatriz Barros. Talianske korene značky a brazílsky pôvab modelky nie sú v žiadnom rozpore, ale naopak, dodávajú kampani to pravé orechové.

Celá kampaň sa fotila v historickej Verone v Taliansku, a to priamo v amfiteátri na námestí Piazza Bra, ktorý bol postavený už v 1. storočí a dnes je jedným z najlepšie zachovaných starovekých stavieb svojho druhu. Amfiteáter ešte dnes slúži k účelom na ktoré bol v prvom storočí postavený. Častejšie ako sa nám môže zdať sa tu konajú medzinárodne preslávené operné predstavenia, ale aj koncerty celosvetových rockových a popových kapiel z ktorých možno menovať napríklad One Direction, Pink Floyd, The Who, Duran Duran či Deep Purple. Ako je vidno v kolekcii jeseň 2014 značky Intimissimi, nádherná Arena di Verona skvele poslúži i k módnym účelom. Dych histórie, zmyselnosť spodného prádla a skvostné sporo odeté telo modelky pôsobí na fotkách dokonale.

Kolekcia sa nesie v troch základných farbách, ktorými sú šedá, čierna a biela. Popolavo šedá spodná bielizeň vyzerá vďaka svojim farebným tónom nevšedne, ale stále skvostne. Čierna je osvedčenou klasikou, ktorá nemôže snáď nikdy omrzieť. Vyzerá dobre a ešte ku všetkému je veľmi praktická. Biela farba, ktorá pôsobí na bielizni zdržanlivo je tu použitá skôr len ako skrášľujúci doplnok v podobe romantických čipiek.

Aj tak má ale kolekcia dve tváre. Romantickú časť reprezentujú čipky, ľahké materiály a jemné farebné tóny. Pre všetky ženy, lenže sa chcú cítiť zvodne, je tu aj druhá strana evokujúca zmyselnosť. Nájdeme tu obvyklé podprsenky a nohavičky, ale aj modely, ktoré sa budú hodiť pri zvláštnych príležitostiach k potešeniu partnera. Vábne pôsobia priehľadné a hodvábne košieľky či čierne body, ktoré vytvoria dokonalú siluetu postavy. Prekvapiť možno aj v modeloch s podväzkami alebo v balconette podprsenke, ktorá sa opäť vracia do módy.

Zdroje: cz.intimissimi.com

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.