Trendy v pánskej obuvi - jeseň 2014!

Trendy v pánskej obuvi - jeseň 2014!

7. októbra 2014, pánske oblečenie, čižmy, poltopánky, mokasíny, jeseň, kolekcie, trendy, obuv

Sponzorovanej odkazy:

Pánske trendy v jesennej obuvi pre rok 2014 sú opäť veľmi bohaté. Nosia sa poltopánky, tenisky, kovbojské členkové topánky, Loafers a dokonca aj čižmy. Jesenné počasie nám signalizuje, že s ním prichádzajú aj nové jesenné pánske módne štýly a trendy, ktoré vzkriesi tie staré, zabudnuté, ktoré novo prinesú čerstvý vánok do našich šatníkov a botníkov. Aktuálne jesenné trendy v obuvníctve sú tu a ponúkajú nekonečné možnosti kombinácií módy so štýlom všetkých moderných mužov. V kolekciách módnej pánskej obuvi na sezónu 2014 nájdete topánky z hladkej a reliéfnej kože, nubucku a semišu. Dizajnéri prišli aj s kombináciou týchto materiálov v zaujímavom prevedení. Taktiež krátka srsť a imitácia srsti je veľmi módna.

Módne športové tenisky

Rovnako ako v dámskych trendoch, aj u mužov na jeseň vedú predovšetkým športové tenisky. Sú pre nich najpraktickejšie, predovšetkým preto, že ich môžu obúvať k džínsom a tričkám, ale rovnako tak (ak to etiketa dovolí) k sakám a košeliam. Nosia sa značky ako New Balance, Nike, Adidas a Converse. S teniskami docielite uvoľneného a ležérneho looku, najviac sa hodia pre mladú generáciu.

Hladké členkové topánky

Okrem športových tenisiek, ponúka jesenná kolekcia pánskej obuvi 2014 tiež hladké modely a modely zdobené šnurovaním, prackou či zipsom. Populárne podrážky novej jesennej sezóny sú plytké, reliéfne a podpätok majú malý alebo platforma. Najčastejšie je na ich výrobu použitá pravá mäkká koža a sú zaväzovacie, so zipsom alebo trendy šnúrkami. Najmodernejšou farbou, ktorá sa už drží na výslní niekoľko sezón sú odtiene hnedej.

Vysoké čižmy

Ďalší horúci trend pánskych topánok na jeseň 2014 sú vysoké topánky, vrátane podrážky s agresívnym štýlom. Môžete ich nosiť rôznymi spôsobmi. Vo svete je to úplne normálne a aj Slováci už sa ich tiež pomaly učia nosiť. Zaujímavý spôsob nosenia je štýl rozviazaných topánok v hornej časti a zastrčenej nohavice nohavíc do topánok. Veľmi módny je aj štýl vykukujúcich pletených ponožiek, ktoré prekrývajú nohavice a sú ležérne vyhrnuté cez topánky. Tieto topánky sú neuveriteľne pohodlné a variabilné. Možno ich skvele kombinovať s rôzne farebnými ponožkami a džínsami, ktoré možno do topánok zastrčiť. Je to ideálna obuv pre jednoduché looky, pretože im dodá šťavu a šmrnc. Zároveň sú topánky pohodlné a v dnešnej dobe ešte nie toľko spopularizovaný nositeľ potrebuje trošku odvahy, ale isto sa mu to odvďačí originalitou na ulici!

Elegantné poltopánky

Poltopánky, táto obuv je snáď najviac obľúbená ako medzi návrhármi, tak medzi pánmi, ktorí sa bez nich nezaobídu. Jeseň 2014 ale hovorí jasne – odložte preč čiernu či už lesklú alebo matnú a pri výbere poltopánok venujte svoju pozornosť nápaditému detailu, ako sú napríklad výrazné švy či farebne kontrastná podrážka či krásne kombinácie materiálov. Ak sa nebojíte na prvý pohľad zaujímavej obuvi, poobzerajte sa po poltopánkach, na ktorých je nakombinovaná látka s kožou alebo dve rozdielne farby napríklad modrý textil a hnedá koža.

Loafers

A nesmú nám chýbať ani Loafers. Že to počujete prvýkrát? To sú vlastne poltopánky s väčším vykrojením na priehlavku. Počas teplejších dní sa hodia aj k obleku, ale opäť zvážte na akú príležitosť idete. Vyzerajú dobre k elegantnému štýlu. Pozor ale na ponožky, tie sa k Loafers nenosia! Najčastejšie bývajú z pravej kože či semišu. U týchto topánok sa nebojte výrazných odtieňov ako je žltá, modrá či fialová! Nádherné modely predávajú talianskej značky.

Najobľúbenejšie farby pánskej obuvi v novej zimnej sezóne sú čierna, biela, horčicová, čokoládová, béžová, vínová, vojenská a smaragdová farba. Okrem týchto farieb sú v trende aj rôzne odtiene kobaltovo modrej a čiernej.

Ako môžete vidieť, módne trendy v pánskej obuvi pre jeseň 2014 sú pestré a nie je vôbec žiadny problém si pre seba nájsť ideálny model. Vyberte si svoj trendy štýl a doprajte svojim nohám teplo a pohodlie.

Zdroj: pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a topánky, obuv.