Disco príbeh farieb na jesenných sakách / Saká a krátke kabáty 2014

Disco príbeh farieb na jesenných sakách / Saká a krátke kabáty 2014

5. októbra 2014, dámske sako, jesenné sako, jesenná móda, Koralline, Zara

Sponzorovanej odkazy:

Nové kolekcie AW 2014 v sebe ukrývajú veľký potenciál módnych trendov. Na mysli mám najmä svet farieb, ktorý sa často v jesennej móde obráti k tlmeným odtieňom šedej a čiernej. Tento rok si užívame farby na dámskych sakách a nohaviciach. Ako by bolo ľahké vytvoriť ucelený kostýmček v jednom farebnom tóne! Trendy však velia farby kombinovať netradičnými spôsobmi a tešiť sa zo vzniknutých kontrastov.

Takto pristúpila k jesenným trendom napríklad aj značka Koralline. Stretávame sa v nej s vyššie uvedenými odtieňmi čiernej a šedej v pôsobivom synchróne s farbami veľmi výraznými. Konkrétne u dámskych sák a spoločenských nohavíc sa v lookbooku značky podarilo docieliť štýlového výsledného efektu. Čo tak kombinovanie červenej s ružovou a tyrkysovou? Niekedy sa obávame módnych výstrelkov a mylne za ne považujeme aj pomerne bežné modely. Tak teda – sako a nohavice nemusia mať rovnakú farbu a tohtoročnú sezónu je to navyše hit.

Nielen s farbami ale aj so strihmi si pohrala tradične Zara. Krátke saká sa stojačikmi, rozviate kúsky s asymetrickým zakončením alebo oversize saká pánskeho typu. Obľúbila som si návrat dlhších sák, ktoré niekedy siahajú až pod zadok. Také sa v kolekcii Zara rozhodne nájdu a sú najlepšie v kombinácii so štýlovo kontrastným spodným dielom. Tepláky a sako? Prečo nie. Jesenná móda bude hravá a jej oči zažiaria tak, ako dieťaťu, ktoré prvýkrát na ihrisku zbadá kolotoč.

Zara ako vždy pracuje s detailmi a zdobí saká naberanými rukávmi, zdobnými sponami, zipsami či koženkou. Trendy jesenných sák v sebe teda zahŕňajú predovšetkým rozmanitosť farieb, originalitu strihov, proti ktorej stoja úplne tradičné strihy, možnosť zladenia outfitu do celistvého kostýmu a nekonečná hra s materiálmi.

Zdroj: www.sv-butik.cz , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.