Jesenné trendy v podaní značky H&M

Jesenné trendy v podaní značky H&M

4. októbra 2014, Liya Kebede, kožúšok, bunda z umelej kožušiny, parka, kombinéza, khaki, jesenné farby, H & M, jeseň 2014, módne trendy, jesenné trendy, lookbook, kampaň, Natasha Poly, Liu Wen

Sponzorovanej odkazy:

Každá sezóna so sebou vždy nesie svoje špecifické módne trendy. Tento rok na jeseň 2014 sa s nimi priamo roztrhlo vrece. Ktorákoľvek módna značka sa snaží vo svojich kampaniach predstihnúť konkurenčného predajcu a zaujať zákazníkov vždy niečím o niečo novším. Rovnako je na tom aj obľúbená značka H & M. Som si istá, že ste už na billboardoch či v televíznych spotoch zaregistrovali jej jesennú kampaň. Nádherné fotografie, profesionálne modelky, a k tomu všetkému aj pútavé inšpiratívne video, ktoré môžete teraz zhliadnuť.

Tvárami, a dalo by sa povedať i telami, sa v H & M jesenná kolekcia stali tri krásne modelky. Všetky tri vytvárajú dokonalý kontrast, pretože každá z nich zastupuje odlišnú rasu. H & M je preslávené svojimi kampaňami s modelkami a modelmi zo všetkých možných kútov sveta a pre svoju jesennú kampaň si vybralo tri úplne odlišné ale rovnako úspešné modelky. Jednou z nich je blonďavá Natasha Poly z Ruska, ku ktorej sa pripája topmodelka etiópskeho pôvodu Liya Kebede, ktorá je tiež herečkou, prevádzkuje svoju vlastnú módnu značku a podieľa sa na rôznych charitatívnych kampaniach. Treťou tvárou sa stala Aziatka Liu Wen, ktorý sa stala prvou ženou čínskeho pôvodu, ktorá predvádzala pre Victoria Secret. Módna značka H & M si teda nemohla vybrať lepšie a podľa toho to aj dopadlo. Kampaň aj lookbook vyzerajú skvele!

A ktoré trendy budú tento rok na jeseň 2014 v H & M aktuálne? Módne rebríčky bude nadchádzajúcu sezónu rúcať dámsky kožúšok. Nielen značka H & M sa s ním v najnovšej kolekcii chváli. Bunda z umelej kožušiny vás v chladných dňoch dokonale zahreje a ešte ku všetkému sa príjemne nosí. Ak si však na taký trend netrúfate, H & M má v zálohe khaki parku, ktorá je zdobená kožušinkou iba v oblasti kapucne.

Krásnym kúskom v kolekcii, s ktorým sa H & M tiež chváli, je kombinéza. Aj tá sa nesie v khaki farbe, ktorá sa stala tou primárnou v jesennej kolekcii H & M 2014 a nájdeme v nej aj nohavice, tričká, košele, šaty, šortky alebo svetríky. Khaki je totiž jednou z farieb, ktorá reprezentuje sychravú jeseň.

Tieto a ďalšie módne trendy uvidíte práve teraz v kamenných obchodoch či na oficiálnych stránkach značky. Podľa môjho názoru si tu dokáže vybrať každá zo žien.

Zdroje: www.hm.com www.youtube.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.