Nezadržiteľná kolekcia jeseň / zima 2014 adidas Originals osobnosti Rity Ora!

Nezadržiteľná kolekcia jeseň / zima 2014 adidas Originals osobnosti Rity Ora!

8. októbra 2014, adidas Originals, Rita Ora, jeseň 2014, zima 2014, šport, kombinéza, šiltovka, dámske oblečenie, športová obuv, dámska mikina, boyfriend

Sponzorovanej odkazy:

Dlhú dobu sa špekulovalo o obchodnom partnerstve medzi poprednou značkou vyrábajúcou športový tovar adidas a britskou speváčkou a textárkou Ritou Ora. A hľa, kolekcia jeseň /zima 2014 značky adidas Originals by Rita Ora je tu! Dumala som nad tým, ako možno skĺbiť športového ducha značky a vycibrený štýl speváčky, ktorá sa dostala na priečky svetových hitparád svojím hitom „Hot Right Now“. Rita Ora totiž rada dáva svetu na obdiv svoje telo. Hlboké dekolty, vysoké rozparky, priesvitné materiály – tie väčšinou tvoria jej šatník. Aby tiež nie! Rita Ora má čo ukázať a v kolekcii adidas Originals, kde sa podieľala na návrhoch, jej to veľmi pristane. Poďme sa pozrieť, ako to nakoniec celé dopadlo.

Očakávaná kolekcia je v predaji už od konca augusta tohto roka, aj keď v nej nájdeme oblečenie, obuv a módne doplnky pre nadchádzajúcu jesennú a zimnú sezónu. Ako bolo v pláne, Rita Ora do športovej kolekcie adidas Originals vštepila niečo zo seba. Prvá podkolekcia, ktorá bola svetu zverejnená, je takzvaná Black Pack. Speváčka tu stvárnila samu seba a chcela upozorniť na chlapčenského ducha, ktorého v sebe hlboko skrýva. Podkolekcia Black Pack sa, ako je z názvu zrejmé, nesie v čiernej farbe a detailné potlače sú inšpirované Ritiným životom a tetovaním.

Ďalšie podkolekcie sa nesú v dúhových farbách a bola podľa toho tiež pomenovaná. Predstavme si Colourblock Pack, ktorá hrá všetkými farbami a vábi tak veľa nerozhodných zákazníčok. V tejto podkolekcii objavíme mikinu, legíny, bundu, kombinézu, boyfriend tričko, topánky, ale aj teplú čiapku a pre teplejšie dni trendy šiltovku. Na niektorých modeloch sa prejavuje Ritina túžba predvádzať sa, a preto sú niektoré farebné detaily iba zo sieťoviny. Veľmi poznať je to napríklad na mikine, ktorá panelom zo sieťoviny odhaľuje celé bruško alebo na kombinéze, kde priesvitný pruh vedie po celej dĺžke tela a rúk.

Veľkou výhodou celej kolekcie adidas Originals by Rita Ora je umenie ľahkej kombinovateľnosti. Všetky módne kúsky v podkolekcii spolu krásne ladia. Rovnako tak je tomu aj u Pastel Pack, Roses Pack či Spray Pack. V teniskách Bankshot, v bunde a šortkách s vysokým pásom v ružovej farbe sa napríklad prejavuje ženská stránka populárnej speváčky. Svoj štýl vtlačila Rita Ora aj mikine s prestrihnutými rukávmi, tričku a topánkam vo svetlo modrej farbe, na ktorých sa vyskytuje potlač holubice, ktorú má vytetovanú na krku. Tým však celá kolekcia nekončí. Poskytuje ďalšie prekvapenie, ale to už len pre naozajstných záujemcov na oficiálnych stránkach značky či v špecializovaných kamenných obchodoch.

Zdroje: www.adidas.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.