Už je to tu! - Celá kolekcia Lindex by JP Gaultier

Už je to tu! - Celá kolekcia Lindex by JP Gaultier

6. októbra 2014, Karen Elson, nude odtiene, Lindex, JP Gaultier, potlač tetovanie, detské oblečenie, dámske oblečenie, jeseň 2014, rakovina prsníka, námornícky prúžok, puzdrové sukne, legíny, metalické farby

Sponzorovanej odkazy:

Tak sme sa konečne dočkali. Spoločnosť Lindex, ktorá je jednou z popredných európskych módnych reťazcov a pýši sa stovkami predajní vo viac ako šestnástich krajinách, práve teraz predvádza celú svoju kampaň, na ktorej spolupracovala s jedným z najznámejších módnych návrhárov, a to so samotným Jean Paul Gaultierom.

Všetko vypukne onoho osudného dňa a to 8.októbra, kedy sa na celom svete v obchodoch Lindex a na webe www.lindex.com začnú predávať produkty ojedinelej kolekcie, ktorej tvárou sa stala legendárna modelka Karen Elson, ktorá je tiež talentovanou speváčkou, skladateľkou a gytaristkou.

Celá kolekcia ponúka nádherné módne kúsky, do ktorých JP Gaultier vložil svoj ​​osobitý štýl, ale interpretuje ho novým spôsobom. To však nie je jedinou dobrou správou. Kúpou akéhokoľvek výrobku z tejto kolekcie urobíte radosť nielen sebe, ale aj venujete peniaze na výskum boja s rakovinou prsníka. 10% predajnej ceny výrobku bude na Slovensku venované Aliancii žien, a to na projekt Bellis Young. Kolekcia obsahuje aj vkusný ružový náramok, z ktorého bude na lekárske výskumy darovaná celá suma.

A teraz k samotnej kolekcii. Na čo všetko sa môžeme tešiť? Kolekcia Jean Paul Gaultier for Lindex sa skladá nielen z dámskeho oblečenia, ale aj z oblečenia pre deti, doplnkov a spodného prádla. Vládnuť bude takmer na všetkých módnych kúskoch trendy námornícky prúžok, ale nie vo svojej špecifickej farebnej kombinácii, ale v in jesenných nude odtieňoch.

Na niektorých kusoch nájdete aj potlač napodobňujúcu tetovanie, bez ktorého by to jednoducho nešlo. Ide totiž o obľúbený prvok návrhára Paula Gaultiera. Aj keď ide o vzorovanie drsnejšieho rázu, objavuje sa aj na oblečení v detskej sekcii. Malé dievčatá si ho môžu užiť na naberanej sukni či legínach. Dospelé ženy potom na zmyselných spodných šatách a tope s dlhým rukávom. Všetko je premyslené do najmenšieho detailu. Potlač falošného tetovania sa nachádza len a len na oblečení telovej farby. Letmým pohľadom alebo videním na diaľku by vám klamné tetovanie mohlo prísť skutočné.

Svojrázny štýl módneho návrhára prvotriednych kvalít je možné spozorovať aj na sexi puzdrových sukniach metalických odtieňov či na úzkych nohaviciach v čiernej a červenej farbe, ktoré tento rok na jeseň frčia. Kolekciu sprevádza tiež nevšedné množstvo rôznych druhov zapínania, buď na klasický zips alebo pracky. Väčšinou sa však jedná len o doplnok a prikrášlenie modelu, než o funkčnú vec. Skrátka a dobre bude z čoho vyberať!

Zdroje: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.