Performance look! - Jesenná kolekcia New Yorker 2014

Performance look! - Jesenná kolekcia New Yorker 2014

29. septembra 2014, čierna, jesenná kolekcia, New Yorker, jeseň 2014, cardigan, animal print, bomber, trendy, denim, jesenné bundy, dámske bundy, kabáty, kožené bundy, oversized

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená značka New Yorker prináša tento rok na jeseň 2014 všetkým mladým slečnám a paniam ojedinelú kolekciu plnú sezónnych trendov. Na svoje si príde každá zo žien, pretože New Yorker ponúka všetok módny sortiment od oblečenia, cez topánky a módne doplnky, až k šperkom. A je skutočne, o čo stáť!

Farbou, ktorá ovládne nadchádzajúcu jeseň je u značky New Yorker bezpochyby čierna. V tejto ľahko kombinovateľnej farbe si v kolekcii môžete zakúpiť napríklad tričká okolo krku s grafickými prvkami či bikerské a bomber bundy alebo nadrozmerné kabáty. Týchto zvrškov bude v chladnej jeseni potreba a New Yorker si dal na nich preto záležať. Na výber bude medzi krátkymi mladistvými koženými bundami a dlhšími oversized kabátikmi, ktoré sú ladené do ponurých jesenných farieb šedej, hnedej a čiernej.

Jesennými kolekciami New Yorker sa nesie aj akýsi mystický trend, ktorý je reprezentovaný úzkymi skinny nohavicami a konzervatívnejšími vrchnými dielmi. Krásne padnúce nohavice pripomínajú skôr motorkársku módu, pretože sa nesú v lesklej a metalickej čiernej farbe. Tieto sexy legínky sa po niekoľkých rokoch opäť vracajú do módy. Ak im však neholdujete, New Yorker ponúka aj tradičné skinny denim nohavice. Všetky možno krásne zladiť s jednoduchými blúzkami alebo krajkovými vrchnými dielmi. V ponuke je aj niekoľko kúskov dámskych svetríkov či pletený cardigan vo svetlo ružovej farbe.

V tomto roku ostáva aj na jeseň stálicou denim móda. New Yorker nezabudol a všetko svojim zákazníčkam ju predstavuje hneď v niekoľkých variáciách. Čo hovoríte napríklad na kombináciu denimu s károvaným svetrom? Nevyzerá vôbec zle ani dokonca v spojení s animal vzormi, ktoré rovnako ako on budú na jeseň v kurze. Treba podotknúť, že značka New Yorker nepovažuje denim len za trendy materiál. Do očividne jasnej denim tmavo modrej farby ladila aj dámske jesenné šaty, ktoré sú skrášlené o vystrihnutú slzu v oblasti dekoltu. Okrem šiat sa v tmavo modrej objavuje aj mikina budiaca dojem saténu.

Zdroje: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.