Malá ochutnávka z kolekcie Studio jeseň /zima 2014 od H & M!

Malá ochutnávka z kolekcie Studio jeseň /zima 2014 od H & M!

18. septembra 2014, sandále na podpätku, dámske šaty, dámska bunda, jesenná bunda, pletený sveter, jeseň 2014, zima 2014, H & M, Studio, bomber jacket, kožuch, trendy, AW 2014

Sponzorovanej odkazy:

Pre všetkých priaznivcov exkluzívneho dámskeho oblečenia a nevšedných módnych štýlov pripravila značka H & M svoju najnovšiu kolekciu Studio. Práve teraz môžete vo vybraných predajniach prezerať alebo nakupovať oblečenie, módne doplnky a tiež topánky pre nadchádzajúcu jeseň a zimu 2014. V kolekcii sa nachádzajú skutočne netradičné kúsky, ktoré H & M vo svojom lookbooku predstavuje ešte vo viacerých neobvyklejších outfitoch. Stúdio by sa dalo označiť za skutočne revolučnú kolekciu v oblasti módy tohto roku.

Módna značka H & M navrhla presne štrnásť ojedinelých lookov. My si z kolekcie len trochu ochutnáme a ukážeme si len niekoľko z nich. Tento rok na jeseň budú veľmi populárne bundy zvané bombery. Za hranicami módneho sveta sa bundy bombery využívajú predovšetkým v armáde a obliekajú ich vojenskí piloti. H & M dala vo svojej kolekcii Studio bunde bomber úplne inú vizáž. Bomber z ovčej vlny v kombinácii s pleteným svetríkovým rolákom pôsobí žensky a vôbec nemá nič spoločné s military štýlom.

V ďalšom looku už sa bomber jacket predvádza v celej svojej kráse. Pravá pilotná bunda na zips v čiernej farbe a s príslušnými prsnými vreckami nemá takmer do tej vojenskej vôbec ďaleko. Tak trochu boyfriend štýl, čo hovoríte? Narušujú to ale len dámske šaty, do ktorých návrhári značky H & M dotyčnú modelku obliekli. Asymetrické saténové šaty dávajú outfitu práve ten pravý originálny vzhľad.

Od bundy bomber sa presunieme k ďalšiemu trháku tohtoročnej studenej sezóny, a to k bunde z falošnej kožušiny. Naozaj špecifický módny kúsok, ktorému bude potrebné prísť na chuť. Napríklad mne tento „kožúšok“ pripomína a vždy pripomínať bude slávnu Cruellu de Vil z rozprávky 101 dalmatíncov. A k tejto bunde a la Cruella H & M ponúka čerešničku na torte – koženkovú „teplákovku“.

Zlepšiť náladu si možno na dlhých dámskych šatách z šifónu – priesvitnej ľahkej látky. Tento módny kúsok je skutočne ako z rozprávky. Skvele vyzerá a musí byť veľmi príjemný na nosenie. K šatám sú v ponuke šlapky na podpätku z lakovanej kože.

Na koniec si dáme ešte jednu bomber bundu, teraz však v čiernej farbe so semišovým povrchom v kombinácii s koženými doplnkami a vnútrom opatreným umelým kožúškom. Táto bunda, ktorá je ešte ku všetkému doplnená o dvojitý zips a niekoľko vreciek, sa bude môcť využiť aj na začiatku či na konci zimy, kedy počasie nebýva ešte tak necitlivé. Pod teplú bundu bombardér môžete obliecť roztomilý obľúbený topík a k nemu obuť semišové-kožené sandálky na podpätku.

Zdroje: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.