Kolekcia detskej módy - Back to school!

Kolekcia detskej módy - Back to school!

7. septembra 2014, jeseň 2014, školské oblečenie, Takko, H & M, Zara, kids, Lindex, detská móda, Back to school, späť do školy, School štart, denim bundy, detské bundy, detské svetre

Sponzorovanej odkazy:

Chápem, že všetky deti, okrem nastávajúcich prváčikov, štvú všadeprítomné nápisy „Späť do školy“, ale je to tak, prázdniny pomaly končia a školáci by si mali začať pripravovať aktovky. S novým školským rokom prichádza taktiež aj nová módna sezóna. Z mnohých vecí deti cez prázdniny vyrástli, a teraz je práve čas na to, urobiť nové zásoby. Módne značky, ktoré ponúkajú vo svojich obchodoch aj detskú módu sú práve teraz pripravené s kolekciami „oblečenia do školy“.

Lindex

Práve jednou zo značiek, ktorá u nás na Slovensku ponúka detskú módu je Lindex. Ich predchádzajúce kolekcie už boli mnohokrát spomínané, tak sa poďme pozrieť na terajšiu, ktorá nesie názov School start. Nájdete tu oblečenie aj módne doplnky pre dievčatá aj chlapcov všetkých školských tried, a tak ako každá iná kolekcia, tak aj táto má svoj ​​vycibrený štýl. School start od Lindex sa nesie v duchu skate módy. Na ležérny outfit sa môžu tešiť chlapci aj dievčatá. Nie je totiž nad to cítiť sa v školských laviciach pohodlne a in.

H & M

Na detskú módu dbá tiež obľúbená a dostupná módna značka H & M. Jej detská kolekcia Back to school má pre deti od osemnástich mesiacov do štrnástich rokov pripravené formálne i neformálne oblečenie plné horúcich módnych noviniek. Trendy budú stále denim bundy, objavujú sa tu aj kvetinové a etnické motívy a keďže ide o módu určenú deťom tak aj veľké farebné obrázkové potlače na tričkách a pre tie staršie potlače v podobe veľkých čísel, ktoré by sme mohli označiť za akýsi american štýl.

Zara

Španielska módna značka Zara je nám známa hlavne svojou jedinečnou dámskou kolekciou oblečenia a módnych doplnkov, ale v rukáve schováva aj pánsku a detskú módu, ktoré majú vo väčších mestách dokonca aj svoje špecializované obchody. Na svojich oficiálnych stránkach predvádza práve teraz krásny a vďaka detským modelkám a modelom tiež veľmi roztomilý lookbook, kde predvádza aktuálnu kolekciu Back to school. Takže sa pripravte na jesennú módu plnú detských svetrov, svetríkov a ľahkých bundičiek.

Takko

Mamičky určite poteší, že pre ich ratolesti má kolekciu „Naspäť do školy“ pripravenú aj módna značka Takko, ktorej obchody sa nachádzajú teraz už v každom o niečo väčšom meste. Do dnešného dňa má značka Takko na Slovensku viac ako 20 svojich predajní . Nakupovanie je potom oveľa jednoduchšie, keď máte obchod vo svojej blízkosti. Čo sa týka detskej školskej kolekcie, tak Takko s ničím novším ako jej konkurencia neprichádza. Hojne sa však tu objavuje kockovaný vzor v kombinácii čiernej a červenej, na ktorý sa zamerajte.

A na záver upozorňujem na to, že každá z kolekcií Back to school je časovo obmedzená, a preto by ste sa mali vydať do obchodov čo najskôr.

Zdroje: www.hm.com www.lindex.com www.zara.com www.takko-fashion.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.