Neprekonateľný animal print je v kurze aj tento rok na jeseň!

Neprekonateľný animal print je v kurze aj tento rok na jeseň!

12. septembra 2014, dlhý rukáv, animal print, zvieracie vzory, jeseň 2014, jesenné bundy, dámske nohavice, sukne, svetre, trendy, módne doplnky, kabelky, rukavice, šatky

Sponzorovanej odkazy:

Zvieracie vzory by sa dali považovať okrem iných za nestarnúcu klasiku. V niektorých sezónach kraľujú módnym trendom alebo ich aspoň dopĺňajú. Animal print sa proste nikdy nestratia. Mnohým ženám pripadajú motívy zvieracích srstí na oblečení a módnych doplnkoch sexy a zmyselné. Niektoré z nás uchvacujú tým, čo predstavujú. Kožuchy zvierat bývajú teplé, hebké a príjemné na dotyk. Animal print v nás evokuje to isté, aj keď taký v mnohých prípadoch nie je. Hodí sa ale skvele do chladného jesenného a zimného počasia, takže sa môžeme pripraviť na to, že nadchádzajúcu jesennú sezónu 2014 ich budú plné obchody.

Na jeseň ryska na teplomere klesá a klesá. Niekedy, hlavne v skorých ranných a neskorých večerných hodinách, môže spadnúť až na naozaj nízke hodnoty a my sa budeme potrebovať zahriať. Nemožno vyvrátiť, že na jeseň bude občas potrebné obliecť ľahkú bundičku. Jesenné dámske bundy so zvieracími vzormi sú skutočne príťažlivé a je jedno, či na seba oblečiete hadiu, zebriu, leviu či gepardiu srsť. Trendy budú všetky podoby zvieracieho kožúšku.

Začiatok jesene nám nemusí privodiť tak veľké problémy s teplotnými výkyvmi. Nebude síce teplúčko ako v letných mesiacoch, ale ani nebude zima, ktorá by sa nedala zniesť. Top s dlhým rukávom či ľahký svetrík by nám mohol postačiť. Svetríky a svetre so zvieracími motívmi mnohokrát naozaj vyzerajú ako pravá kožušina. Niekedy sa môže aj stať, že výrobcovia módneho oblečenia svetre doplnia o dlhší chlp, aby mal autentickejší vzhľad. Takýto sveter vás zahreje aj pri samotnom pohľade na neho.

V duchu animal vzorovania sa môžu niesť aj spodné časti outfitu ako sú nohavice a sukne. Podľa môjho názoru na nich zvieracie motívy vyniknú oveľa lepšie a pôsobia zvodnejšie. Ladné dámske nôžky si zaslúžia byť vyzdvihované, a prečo nie práve takto? Úzke nohavice so zvieracími vzormi prilákajú mnoho zvedavých pánskych očí a vy si nemusíte pripadať nejako lacno, pretože animal print tento rok na jeseň „frčí“!

Ak budete mať náladu svoj výzor len doplniť o nejaký ten trendy animal print, tak možno vyberať aj z mnohých módnych doplnkov, ktoré sa budú tento rok na jeseň hodiť. Ako vždy to budú šatky, ktoré skrášľujú, ale tiež chránia váš náchylný krk pred prechladnutím a následných nepríjemných chorôb. Zvieracie vzory sa objavujú aj na rukaviciach, kde sa im dostáva skutočne veľkej pocty a alebo tradične na výrazných kabelkách, ktoré sa svojou originalitou stávajú razom hlavnými aktérkami vášho zovňajšku.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.