Prvé fotografie z kolekcie Jeana Paula Gaultiera pre Lindex sú tu!

Prvé fotografie z kolekcie Jeana Paula Gaultiera pre Lindex sú tu!

16. septembra 2014, Karen Elson, Jean Paul Gaultier pre Lindex, Lindex, JP Gaultier pre Lindex, návrhári, jesenná kolekcia, jeseň 2014

Sponzorovanej odkazy:

Nie je to tak dávno, čo bola ohlásená spolupráca spoločnosti Lindex s ikonickým módnym návrhárom Jean Paul Gaultierom, a teraz už sú k dispozícii prvé ukážky z kolekcie. Jesenné línie, ktoré predstavujú pre dizajnéra typické prvky a potlače, jednak oslavujú 60 rokov pôsobenia Lindex, a tiež pomáhajú v boji proti rakovine prsníka.

Na verejnosť sa teraz dostali prvé tri snímky kampane, na ktorých figuruje Gaultierova ikonická modelka Karen Elson. „Kolekcia predstavuje menší šatník z dielne Gaultiera. Sú v ňom viditeľné typické prvky mojej práce, ktoré sú však interpretované novým spôsobom. Nájdete tu klasický námornícky prúžok, ale tiež viac grafické vzory, na niektorých kusoch v kombinácii s potlačou napodobujúcou tetovanie, čo je môj obľúbený prvok,“ opisuje Jean Paul Gaultier.

V kolekcii Jeana Paula Gaultiera pre Lindex sa môžeme tešiť na dámske aj detské odevy, nechýba ani spodná bielizeň a doplnky. Okrem potlačí v kolekcii nájdete aj prepracované detaily, ako napríklad zipsy a klasické kužeľovité tvary, ktoré odkazujú na jedinečnú a nezabudnuteľnú Madonnu. „Vytvárať takú kolekciu je pre mňa výzva, ale veľmi pozitívna výzva. Umožňuje mi to stretnúť sa s ľuďmi, s ktorými zvyčajne nepracujem, a tiež vytvárať oblečenie v cenovej hladine, ktorá je naozaj dostupná,“ hovorí Jean Paul Gaultier.

A ako teda Lindex pomôže v boji proti rakovine prsníka? Možno neviete, že táto obľúbená švédska značka sa tejto chvályhodnej činnosti venuje už dvanástym rokom. Tentoraz poputuje na výskum tejto choroby 10% predajnej ceny kolekcie Jeana Paula Gaultiera pre Lindex. Navyše bude kolekcia obsahovať Ružový náramok, pričom na výskum rakoviny prsníka bude venovaný celý zisk z predaja tohto náramku.

Kolekcia Jeana Paula Gaultiera bude dostupná vo vybraných predajniach Lindex a na webových stránkach lindex.com od 8. októbra 2014.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.