Nevzdávajte sa crop topov ani na jeseň! - Crop topy s dlhým rukávom

Nevzdávajte sa crop topov ani na jeseň! - Crop topy s dlhým rukávom

23. septembra 2014, crop topy, jersey top, FOREVER 21, H & M, trendy, jeseň 2014, krátky top, animal print, kvetinové vzory, vysoký pás, dlhý rukáv

Sponzorovanej odkazy:

Pomaly ale iste prichádza tá studenšia časť roka, a to jesenná a zimná sezóna. Mnoho z nás zamrzí, že budeme musieť zazimovať letné šatôčky, sukne, plavky a sexi topy. Letná módna sezóna je jednoducho raj trendov, do ktorých sa ľahko zamilovávame. Tento rok v lete 2014 to boli napríklad crop topy čiže krátke vršky, ktoré vyzývavo odhaľujú bruško a časť chrbta. Dobrou správou je, že práve onoho crop topu sa nebudeme musieť v nasledujúcej jesennej sezóne vzdávať. Nielen, že bude stále in, ale tiež nás ani veľmi nepotrápi nepríjemné chladné počasie.

Krátko strihané crop topy či voľnejšie jersey crop topy nie sú len letnou záležitosťou, a to vďaka modelom s dlhým rukávom. Možno sa to nezdá, ale obyčajný dlhý rukáv dokáže vaše citlivé a zle zimu znášajúce ruky krásne zahriať. Začiatkom jesene, kedy slnko cez poludnie ešte trošku hreje sa dajú skvele využiť. V ďalších dňoch, kedy bude tepla ubúdať sa dajú dámske crop topy prekryť napríklad len ľahkou bundičkou alebo si môžete obliecť sukňu, nohavice alebo šortky s vysokým pásom. Malinká časť nahého tela zostane odhalená, ale problémové ženské partie obličiek budú zakryté. A takéto počty sa nám páčia!

Jeseň sa však nemusí vydariť vôbec a môže nás čakať len dotieravé sychravé počasie, ale ani v tomto prípade nemusíme zúfať. Siahnuť budeme môcť aj po akýchsi „svetríkových“ crop topoch. Strih zostáva, mení sa len materiál a forma spracovania. Výhodou je, že pod tieto crop svetríky si možno vziať dlhší top, ktorý zakryje odhalené chúlostivé miesta a my sa nebudeme môcť obávať nepríjemných chorôb, ktoré so studenou sezónou prichádzajú.

Ak by ste nevedela, kde také crop topy s dlhým rukávom zohnať, tak by som vás mohla nasmerovať do obchodov módnej značky H & M. Výber je dostačujúca a hlavne je z čoho vyberať! Krátko strihané topy od H & M sa naozaj podarili. Skúsiť budete môcť crop top s animal vzormi, ktoré sú v kurze aj tento rok na jeseň, a alebo stále uctievať leto a slnečné podnebie v crop topu s kvetinovými motívmi. Za povšimnutie stojí aj trblietavý diamantový crop top alebo mladiství biely top so znakom komiksového hrdinu Batmana. H & M dáva najavo, že crop topov si môže užívať každý.

Dámske crop topy s dlhým rukávom má vo svojej ponuke aj americká značka FOREVER 21. Jedná sa o módnu značku, ktorá ponúka hlavne mladistvú nespútanú módu a podľa toho tiež crop topy vyzerajú. Sú nespútané a neberú si servítky. V niektorých prípadoch aj o dosť kratšie ako iné, na ktoré sme zvyknuté. Väčšina modelov sa objavuje len v jednofarebných variantách, ale nájdeme aj krátke topy s tribal vzormi, ktoré stále bodujú. A ak niekto nemá odhalených partií tela dosť, FOREVER 21 ponúka crop top s vystrihnutou slzou v oblasti dekoltu.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com www.forever21.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.