Must-have jesene 2014 - farebná či vzorovaná parka

Must-have jesene 2014 - farebná či vzorovaná parka

22. septembra 2014, parka, vzorovaná parka, farebná parka, Asos, jeseň 2014, trendy 2014

Sponzorovanej odkazy:

Parka, pohodlný a super štýlový trend minulých jesenných a zimných sezón je stále v kurze. Pokiaľ si pod týmto termínom predstavujete bundu s kapucňou lemovanú kožušinkou v prevažne khaki či čiernej farbe, zodpovedá vaša predstava prevažnej časti ponúk v našich obchodoch, ale aj tento kúsok má svoju originálnu a novú tvár pre nadchádzajúcu sezónu jeseň /zima 2014. Parky môžu byť sfarbené do nových odtieňov, alebo zdobené zaujímavými vzormi. Určite stoja za vyskúšanie, čo poviete?

Hnedá, čierna, či khaki farba v štýle vojenských búnd bezpochyby parkám pristane, ale kvôli tomu sa nemusíme vzdávať ani pestrejších variánt. K jeseni patria aj tóny vínovej, tmavo modrej, šedej, petrolejovej, horčicovej… A vy tak môžete na ulici oslňovať parkou v originálnejšom prevedení. Nová farba dokáže vykúzliť týmto inak skôr športovým bundám úplne nový vzhľad!

Nielen farby sa rozhodli tento rok na jeseň parky oživiť. Čo tak vyskúšať parku posiatu trendy vzormi? Vyskúšať môžete klasické prúžky, alebo sa zamilovať do maskáčového vzoru, ktorý slávi veľkolepý návrat na módnu scénu a pre parky je ako stvorený. V hre sú však aj vzory ďaleko neobvyklejšie. Ružová parka posiata havajskými kvety a listami vás svojím nápadom určite prekvapí, a navyše vyzerá prekvapivo skvele!

Ak vás na parkach doteraz odrádzal športový vzhľad a pripomínajú vám až príliš vojenské bundy, všimnite si v ponuke Asos svetloružovú parku s bielymi srdiečkami. Ženskú stránku ukáže aj parka posiata drobnými modrými kvietkami. Veselú náladu v jesennom nečase vám potom pomôže zaistiť svetlomodrá parka s kvapôčkami. Ako je vidieť, aj parky dokážu byť roztomilé a hravé!

Netradičné parky objavíte napríklad na www.asos.com , ale hľadať môžete samozrejme aj inde. Nebojte sa farieb ani vzorov a oživte jesenné počasie parkou, za ktorou sa každý otočí!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.