Blúzky a blúzky pre jesenné dni

Blúzky a blúzky pre jesenné dni

19. septembra 2014, jesenné trendy, blúzky jeseň, priehľadné košele, blúzky

Sponzorovanej odkazy:

Dámska blúzka dokáže podtrhnúť ženskú zmyselnosť i hravého ducha. Bez blúzky by sa naše prababičky asi len tak nezaobišli. Však sú dodnes považované za elegantnú variantu odevu. Avšak voľnosť módy premenila decentné blúzky v odvážne sexi topy a z príležitostného slávnostného odevu sa vyprofilovali blúzky na bežné nosenie. Jesenné kolekcie predstavujú príjemné splynutie vyššie spomenutých prvkov. Aké nás čakajú blúzky na jeseň a ako ich budeme nosiť?

Ak si prezrieme stránky Asos, Polyvore alebo sa vydáme hľadať inšpiráciu na módne blogy, nájdeme ich.

Košele, blúzky aj vzdušné blúzky sú všade. Niektoré pripomínajú crop topy s golierikom a sú obľúbené medzi teenagermi. Vo mne evokujú roztliezkavačky amerického futbalu a rozmarné leto. V tom sú blúzky úplne jedinečné. Nech už sú akékoľvek, majú svoje zvláštne čaro.

Pozrime sa na priehľadné blúzky. Nosia sa k džínsovým šortkám, slim džínsom, nosia sa cez spoločenské šaty alebo zastrčené do puzdrových sukní. Vlastne je snáď nekonečné množstvo kombinácií, ako priehľadnú blúzku využiť. A tu sme trafili do čierneho. Priehľadné blúzky a blúzky si s nami budú jesenné dni užívať. Nechajme sa inšpirovať trendom kontrastov a nosme ich napríklad s koženkovými legínami alebo pletenými šortkami.

Ďalšou obľúbenou variantou budú saténové či hodvábne blúzky. K nim sa pridávajú výrazné kvetinové potlače. Stále si tiež budeme užívať zvieracích motívov alebo abstraktných vzorov.

A čo strihy? Čakajú nás retro goliere, stojačiky, skladanie alebo nadýchané volániky. Rukávy sa skracujú a často sú ponechané odhalené ramená. Blúzy a blúzky nachádzajú multifunkčné využitie. Ako vrchnú časť odevu využijeme pletené svetre, saká z teplákovky alebo elegantnejšie vŕšky v podobe rukávnikov alebo spoločenských blejzrov.

Zdroj: www.promod.eu , www.hm.com , www.mango.comwww.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.