Farby jesene podľa H & M v kolekcii Soft Shades

Farby jesene podľa H & M v kolekcii Soft Shades

30. augusta 2014, H & M, H & M Soft Shades, jeseň 2014, jesenné farby, trendy farby, jesenné farby podľa H & M

Sponzorovanej odkazy:

Leto sa nám na chvíľu schovalo a my sme si tak v posledných dňoch mohli pripomenúť vôňu jesennej nálady. Tu už čo nevidieť budeme môcť vdychovať každý deň, a je tak určite načase priblížiť si jesenné trendy, ktoré nás budú v novej sezóne sprevádzať. Začneme s farbami, a to tými, v ktorých vidí jesennú budúcnosť značka H & M. V novej kolekcii Soft Shades nekráľujú len temné tóny čiernej a šedej, ale sprevádzajú ich tóny nesúce sa na romantickej nôte.

Na jeseň 2014 sú to podľa H & M hlavne uvoľnené siluety a jemné tóny, ktoré zachytávajú atmosféru novej sezóny. Romantický dojem z kvetinovej potlače podčiarkujú tóny staroružovej, šedej a čiernej. Spolu pôsobia harmonicky, navzájom sa dopĺňajú a ladia.

Okrem prekrásnych kvetovaných šiat v čierno-ružovej kombinácii obsahuje kolekcia Soft Shades aj ďalšie veľmi ženské kúsky, ktoré budú v jesennom počasí vynikať svojou ladnosťou. Pohodlný tmavo šedý overal so šnúrkou v páse síce môže vyzerať na prvý pohľad ležérne, ale keď ho skombinujete s topánkami na podpätku, vie zaujať aj eleganciou. Kvetinová potlač zdobí nielen šaty, ale napríklad aj top, ktorý potom vyzerá nádherne s čiernou koženou sukňou, košeľou, aj veľmi slušivý overal s tenkými ramienkami.

Imitácia kože je tento rok trendy rovnako ako vlani, a tak ju môžeme v kolekcii zahliadnuť viackrát, napríklad na stále obľúbenejších joggers alebo šortkách. Podobne je na tom aj denim, ktorý nie je opomenutý ani tentoraz. Zaujmú čierne džínsy s vysokým pásom, čo je pri chladnejšom počasí veľmi príjemná varianta, alebo jednoduché sivé rifle. Skrátka neprišla ani pletenina, bez oversized svetrov si už málokto dokáže jeseň predstaviť.

Kolekcia Soft Shades ukazuje, že vystačiť sa dá kľudne len s čiernou farbou a niekoľkými odtieňmi šedej. Vie vytvoriť veľmi ležérny outfit, ako ten s mikinou s šedými písmenkami a svetlo šedou sukňou, ale jednoduchý pracovný look s čiernymi šortkami, sáčkom a šedým tričkom.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.