Tally Weijl Early Winter 2014: Femme Rebelle

Tally Weijl Early Winter 2014: Femme Rebelle

26. augusta 2014, lookbook, Tally Weijl, dámske oblečenie, dievčenské oblečenie, jeseň 2014, Early Fall, Tally Weijl Early Fall, Femme Rebelle

Sponzorovanej odkazy:

Leto sa prehuplo do svojej druhej polovice a čo nevidieť bude vo vzduchu cítiť jeseň. Už teraz ju ale môžete „nasávať“ v obchodoch. Pulty sa začínajú plniť kúskami, ktoré nás budú sprevádzať novou sezónou a aj keď ešte možno nemáte na jeseň pomyslenie, načerpať trochu inšpirácie a pochytiť nové trendy nebude na škodu. Prehliadkou najnovších módnych trendov je aj nová kolekcia Early Fall 2014 obľúbenej mladistvej značky Tally Weijl s názvom Femme Rebelle.

Značka Tally Weijl nám ukazuje, že tohtoročná jeseň je vlastne celá o rebelantstve a súčasnom zachovaní našej romantickej ženskej stránky. Neznie to ako perfektná kombinácia? Rockové prvky sú v jednom outfite spolu s tými vyložene dievčenskými, športové s elegantnými a výsledkom sú originálne looky, ktoré zaujmú na prvý pohľad.

Lookbook Femme Rebelle obsahuje všetky dôležité kúsky šatníka rebelky: bomber bundičku, rockové tričká, skinny jeans, kvetované šaty aj kockované kúsky, tak typické pre jesennú náladu. Poradia vám, ako jednotlivé kúsky nevšedne a odvážne kombinovať a bez čoho sa rozhodne nezaobídete.

Tally Weijl sa v kolekcii Early Fall 2014 vracia k obľúbeným jesenným farbám, ako sú čierna, tmavomodrá a vínová, aj klasickým materiálom ako koža a denim. Nezabúda ani na nevyhnutné vzory. Takmer každú jeseň sú v kurze kocky a káry, a tak aj ony zavítali v podobe košieľ, nohavíc i šiat do tejto kolekcie. Pruhovanými šatami v čierno-bielej kombinácii nikdy nič nepokazíte, a Tally Weijl to vie tiež.

Z ďalších trendov sa v kolekcii objavuje športy štýl, teda tričká podobné dresom, alebo mikiny s najrôznejšími nápismi. Tie sú potom zaujímavo kombinované s nohavicami s potlačou alebo športovými šortkami. Nemôžete sa rozhodnúť, či ste skôr rebelka, alebo romantička? Oblečte si kvetované šaty a cez ne prehoďte koženú bundičku, presne ako ukazuje lookbook Femme Rebelle.

Zdroj: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.