Puma kolekcia jeseň 2014

Puma kolekcia jeseň 2014

25. augusta 2014, Puma, forever faster, nová kampaň Puma, kolekcia Puma jeseň

Sponzorovanej odkazy:

V rýchlom svete internetu sa nám mnohokrát podarí prehliadnuť módnu novinku, reklamnú kampaň alebo zaujímavý postreh zo sveta celebrít. V médiách sa začína objavovať čoraz častejšie značka Puma v spojitosti so slávnymi menami. Príčina je úplne jasná – nová sezóna sa prirúti vo vysokom tempe s reklamnou kampaňou FOREVER FASTER v čele. Aj keď sa v tomto článku zameriavame primárne na jesennú kolekciu, bola by škoda nechať takúto silnú kampaň bez povšimnutia. Symbolika sloganu je snáď úplne jasná – Puma si stále drží prestížne miesto „najrýchlejšej značky“ na svete.

Špecifickosť samotného pojmu rýchlosť v sebe ukrýva silný podtext. Keď sa povie rýchlosť, predstavíme si bežecké topánky. Keď sa povie rýchlosť vo firme Puma, väčšinou siaha predstava o pojme oveľa ďalej, až k rýchlemu dynamickému rozvoju značky. Puma tiež predstavila nové dresy pre futbalový tím Arsenalu. Pod heslami Future, Forever, Victoria vznikli tri farebne odlišné dresy spĺňajúce vízie futbalového tímu aj filozofiu značky Puma.

Zatiaľ to teda vyzerá, že sa Puma do novej sezóny poriadne oprela. Čo ponúkne svojim bežným zákazníkom? Za jeden základný kúsok šatníka považujem túto dlhšiu dámsku mikinu. Všetko, čo je oversized alebo sa tomu aspoň vzdialene podobá, je stále trendy. Navyše praktické využitie sa také mikine nedá poprieť.

Vlastne na ňu hneď môžeme nadviazať ďalším produktom, čo sú legíny so zebrovanými pruhmi. A hneď máme vytvorený športový komplet.

Predsa len sme teraz až moc zabŕdli do šedej farby. Stačí si zaobstarať výrazné tenisky alebo kabelku a outfit je hotový. Ostatne Puma tvorí svoje kolekcie tak, aby boli vhodné na bežné nosenie aj na šport a vzájomne sa dobre kombinovali.

Zvieracie motívy patria medzi jeden z motívov hlavných už niekoľkú sezónu. Asi to tak ešte nejakú dobu zostane, pretože tigre, zebry či iných obyvateľov ríše zvierat na oblečení a doplnkoch uvidíme opäť na jeseň.

Zdroj: www.puma.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.