Čerstvé kúsky od Lindex v kolekcii Fresh Picks!

Čerstvé kúsky od Lindex v kolekcii Fresh Picks!

27. augusta 2014, animal vzory, dámske sukne, maxi šaty, easy chic, relaxed, športové, Fresh picks, Lindex, tunika, must-have

Sponzorovanej odkazy:

Švédska značka Lindex, ktorá ponúka oblečenie pre dámy, pánov aj deti so špecializáciou na spodnú bielizeň a plavky, má už teraz pripravenú dámsku kolekciu nazvanú Fresh Picks. Tu môžete vyberať z množstva trendy módneho oblečenia, módnych doplnkov a šperkov, ktoré ešte stihnete tento rok užiť.

V prvom rade módna značka Lindex odporúča ženám dokonalý set, ktorý sa skladá z prešívaného topu s okrúhlym výstrihom a krátkym rukávom a sukne z rovnakého materiálu s elastickým pásom. Lindex set ponúka v dvoch farebných variantách, a to v konzervatívnej bielej a čiernej. Hodia sa k nemu výrazné šperky a módne doplnky, takže sa zakaždým môže premeniť v niečo iné.

Ruka v ruke ide s dokonalým setom aj ďalší skladajúci sa z prešívaného saka bez zapínania a sukne s volánovým lemom. Ponúkaný je však len v jednej farbe a to v bielej, ale s možnosťou prikúpenia šedého tielka s ozdobnými striebornými perličkami okolo výstrihu.

Pre ženy, ktoré si nechutia elegantnom looku, je tu športový outfit. "Od hlavy až k päte v športovom ", ako doslovne píše Lindex. Krátka bunda voľného strihu s kapucňou a vreckami po stranách vo farbe bielej alebo šedej a nohavice so skrytým zapínaním na prednej časti a falošnými vreckami vzadu.

Paralelou k športovému outfitu je relaxed look. Ak na neho budete mať chuť, tak Lindex si ho predstavuje v spojení nevšednej šedej sukne s ozdobným riasením a rozparkom na strane a priehľadnej tuniky v šedej, bielej alebo svetlo ružovej.

A čo takto byť easy chic?šatách bez rukávov s nariaseným detailom vpredu od Lindex to pôjde ľahko. To všetko je možné doplniť o výrazné náušnice s retiazkami v striebornej farbe. Ale nemusia to byť len šaty. Easy chic looku je možné docieliť aj vo formálnych čiernych nohaviciach a tope v konzervatívnej decentnej farbe.

Stále in sú aj maxi dlhé šaty. Lindex dámam ponúka strih bez rukávov s vykrojením vzadu a rozparkami po stranách, ktoré napomáhajú k lepšej chôdzi. Rovnako ako strih, tak aj motív na dlhých šatách dokáže zaujať. Animal vzory nikdy nestratia na popularite.

Must-have kúskom, bez ktorého sa váš šatník nezaobíde bude lesklý top s okrúhlym výstrihom a nášivkou na prednej strane. K nemu Lindex kombinuje s obopnutou sukňou, ktorá má nariasenie po stranách a elastický pás, ktorý mnoho žien ocení. To je u módnej značky Lindex veľkou výhodou, že sa oblečenie hodí pre všetky typy postáv a vyrába sa aj vo väčších veľkostiach.

Vedľa lesklého topu to bude priehľadná tunika voľného strihu s ozdobným zaväzovaním vpredu, ktorú by ste nemali postrádať. Ide o kúsok, ktorý môže pôsobiť úplne samostatne, pretože dokáže narobiť dosť parády predovšetkým vďaka ľúbivým farbám usporiadaných do etnických vzorov. K nemu sa perfektne hodí kabelka z umelej kože s ozdobnými strapcami na prednej časti.

A posledným must-have kúskom budú u Lindex nohavice so skrátenými nohavicami, ktoré sú vďaka materiálu a voľnému strihu veľmi pohodlné na nosenie. V ponuke v niekoľkých farebných prevedeniach – klasickej čiernej či so zvieracími vzormi v bielej, modrej či červenej.

Zdroje: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.