Zara prvá ukážka z kolekcie jeseň-zima 2014

Zara prvá ukážka z kolekcie jeseň-zima 2014

15. augusta 2014, Zara AW 14, jesenná kolekcia Zara, Zara jeseň

Sponzorovanej odkazy:

Zara sa dá považovať za nenápadného lovca módnych trendov. To, čo veľkí módni dizajnéri predstavia na tých najväčších svetových mólach, ZARA zaznamenáva neuveriteľnou rýchlosťou a v krátkej dobe ponúka svojim zákazníkom. Snáď aj preto sa jedná o jednu z najobľúbenejších značiek u nás. Cenovo dostupná high fashion – aj tak by sme azda jej pozíciu mohli definovať. V súčasnej dobe si už môžeme prezerať prvé čriepky z novej jesennej kolekcie Zara.

Je to zase smršť mnohých prvkov, detailov a mnohých trendov. Pestrý ružový kostým striedajú krátke bundičky do pása a hneď vedľa nich pozorujeme stále sa vracajúce džínsy s vysokým pásom. Zrejmá je tiež obľuba denimovej módy – džínsy, košele a džínsové bundy. Ovšem nekombinovať príliš spoločne, radšej každý kus zvlášť. Nič sa nemá preháňať, ani s džínsovinou nie.

Must-have kúsky? Rozhodne loose-fit dlhý blazer. Ona sa ležérna móda zase bude nosiť a my ju zase budeme nosiť radi. Pohodlie vtisknuté do módneho sveta posledných rokov je oslobodzujúce. Nenútenosť formálneho módneho prejavu a šanca dať priestor svojej osobnosti skrz módu.

Ďalší prvok, ktorý sa objaví nielen v kolekcii Zara, bude na jeseň zastupovať prešívaná bunda či vesta. Sú univerzálnou súčasťou voľnočasovej aj elegantnej módy, a tak si svoje uplatnenie ľahko nájdu.

Chcelo by to perličku na záver. Zara vždy ponúkne niečo netradičné, originálne, niečo, čo si bežne na seba neoblečiete, ale nutne to potrebujete mať vo svojom šatníku. Napríklad ľahká čierna vesta so strapcami, ktoré vám budú omotávať nohy pri každom kroku a jej priehľadný materiál bude dráždiť okoloidúcich.

Jesenná kolekcia Zara ešte nie je kompletná, ale už si pomerne dobre dokážeme predstaviť, že nás čakajú zaujímavé modely. Prvá časť obsahuje najmä vrchné diely oblečenia, čo je dobrá správa. Ľahké saká znosíte aj počas letných večerov a na jeseň sa schovajú pod bundu.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.