Mango - prvá ukážka z kolekcie jeseň-zima 2014

Mango - prvá ukážka z kolekcie jeseň-zima 2014

14. augusta 2014, AW Mango, jesenná kolekcia Mango, nová kolekcia Mango, trendy Mango

Sponzorovanej odkazy:

Prvé jesenné kolekcie už plnia predajné pulty. Mango začína odhaľovať, kam tohtoročná kolekcia bude smerovať. Džínsy kombinované s voľnými svetrami, návrat tartanu aj jednoduchých úpletových šiat. Mango jeseň-zima 2014 v sebe nesie niečo utiahnutého, niečo nad čím váhame. Možno v sebe ukrýva pomaly odtikávajúce riasy jesenných dní, clivú melanchóliu jesenných večerov a miernu únavu nad každodenným súmrakom. A možno je to všetko len môj dojem. Čo myslíte, aká je jesenná kolekcia značky Mango?

Trocha nostalgie a trocha trendov. Spojenie starého s novým je samo o sebe veľmi populárne nielen v móde. Z jesennej kolekcie Mango vyberám ako prvý tip prešívanú bundu v denim prevedení. Dámska bunda do pása, zapínanie na zips s ľahko vintage praním. Perfektný kúsok do jesenného počasia.

Kvetinové potlače nás sprevádzajú naprieč ročnými obdobiami už pomerne dlho. Je zaujímavé sledovať ich obmeny a ako sa bez ostychu dostávajú na všetky diely odevu. Mango v jesennej kolekcii ponúkne kvetované dámske nohavice. Bonusom je kombinácia s čiernou farbou, ktorú budeme na jeseň pozorovať u mnohých značiek.

AW Mango 2014 sa drží inšpirácie v military štýle. Maskáčová potlač, vojenský strih kabátov, khaki odtiene nohavíc, overalov aj košeľ. Tričká a košele pôsobia unisex. Dámy ich majú tak nejako veľké a neforemné. Chlapčenský look sa nedá zaprieť. A vlastne prečo aj, móda narúša hranice. Hranice, ktoré by správne mať ani nemala.

Ťažiskovým kúskom v jesennom šatníku budú tiež boyfriend jeansy, ideálne mierne roztrhané. Budú k dostaniu hneď v niekoľkých prevedeniach a odtieňoch denimu.

Článok zakončím pestrým modelom, aby ste si nemysleli, že nás čakajú iba temné odtiene čiernej a šedej. Výrazné šaty a blúzky s farebnými potlačami nebudú chýbať ani na jeseň.

Jesenná kolekcia Mango vnáša do ženského sveta mužské prvky. Vznáša sa nad ňou tajomné čaro, ktoré možno poodhalí až predstavenie kompletnej kolekcie.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.