Výpredaj - dámske a pánske plavky leto 2014

Výpredaj - dámske a pánske plavky leto 2014

10. augusta 2014, výpredaj plavky, Litex, plavky Zara, plavky Calzedonia, plavky Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Koniec júla je skvelým obdobím na zber prezretých čerešní a nákup plaviek v zľave. Oboje sú činnosti príjemné a ich finálne využitie sa dá spojiť. Výpredaj plaviek zasahuje na území všetkých dostupných značiek a špeciálnych značiek zameraných iba na plážovú módu. Takže ak sa vám zbiehali slinky nad katalógom značky Calzedonia alebo ste si vybrali v letnej rade Litex originálny model, je na čase vydať sa do obchodov a preskúmať situáciu.

Začneme tradične u bežne dostupných značiek, ktoré plavky zaraďujú medzi svoj sortiment, ale mimo módnu stránku sa na ne nezameriavajú. Prejsť sa tak môžeme po obchodoch ako je Lindex, New Yorker alebo Reserved. Značky zvučnejšie, denimové značky si už tiež zvykli využívať letných trendov plaviek k osloveniu zákazníkov. Nájdete ich napríklad v predajniach Pepe Jeans, Replay, G-Star aj Calvin Klein (ten je však svojím spodným prádlom a plavkami vyhlásený).

Tiež som si robila chute na plavky Litex v neónovo ružovej farbe s atypickým strihom, ktoré na mňa aktívne volajú z výlohy celé leto. Úplne neunositelné trendy plavky – tie čo si kupujeme v zľavách a následne ich toľko zbožňujeme. To by som však nemohla prepadnúť antibiotikám a domácej starostlivosti. Na druhú stranu pre vás môžem vyberať zaujímavé zľavy z výpredajov na pozadí internetu, ktorý nič neskryje. Sexy zlaté plavky zlacnili v Lindexe! Za 5euro na vás tak čaká množstvo parády. Spodný aj vrchný diel môžeme ľubovoľne skombinovať s inými farbami.

Kto chce schovať bruško, siahne v Lindexu po tankinách. Jednoduchý strih a letné farby.

Zo Zary zase vyberám tipy pre mužov. Je tu celý rad výpredajových modelov plaviek, ktoré zaslúžia pozornosť. Pre mnohých sa možno jedná o módne výstrelky, nad ktorými je čas sa zamyslieť. Na modeloch z letnej kolekcie je skvelý fakt, že sa dajú pomerne ľahko nosiť aj ako bežné kraťasy – aspoň tak prevažne vyzerajú.

Pre zaujímavé kúsky môžeme tiež do New Yorkeru, kde je tovar tohto typu sám o sebe pomerne lacný, a tak konkuruje kúskom z výpredajov ľahko.

Dámy si tu radi kupujú spodnú bielizeň a pri výbere plaviek končí v košíku väčšinou početnejšie množstvo kusov. Plaviek vo výpredaji je stále všade dostatok, stačí si len vybrať.

Zdroj: www.zara.com , www.newyorker.dewww.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii plavky.