Dámske letné tuniky

Dámske letné tuniky

9. augusta 2014, letné tuniky, tunika

Sponzorovanej odkazy:

Tuniky predstavujú u žien istú formu závislosti. Ako keď v strese ničíte obal čokolády alebo zo zvyku zapaľujete u kávy cigaretu. Rovnako tak miznú z predajných regálov tuniky s túžobným pohľadom v očiach nakupujúcich žien. Vypozorovala som to počas tohto roka a vlastne ma to zistenie ničím neudivuje. Tuniky sú nesmierne pohodlné, lichotia akejkoľvek postave a dajú sa variabilne využívať. Zohnať sa dajú úplne ľahko. V ponuke ich má stále napríklad Zara alebo Mohito. Áno, tuniky sa bez ohľadu na trendy nosia a nosiť budú.

Čo je dnes považované za tuniku začína byť ťažko definovateľné. Niekedy balansujeme na hranici blúzky alebo košele, inokedy pochybujeme, či sa nejedná len o prapodivne dlhšie triko. Názvy musia byť, aby sme dokázali veci pomenovať. Na našom vkuse to však nič nemení. Predĺžené tričko, či blúzka pod zadok, spravidla trochu rozviatejšieho strihu je za tuniku považovaná.

V rámci letných outfitov sme si ju obľúbili ako vrchný odev cez plavky. Súčasťou plážovej módy sú dnes žabky, plážová taška a tunika alebo šatka. V poslednej dobe idú do módy tiež tunikové kimoná. V lete najviac vyhľadávame ľahké vzdušné materiály s potlačou v trendy farbách. Tento rok sú v móde pastelové tóny a medzi obľúbené farby patrí aj klasická biela.

Perfektnou voľbou sú košeľové tuniky. Majú napríklad v časti výstrihu gombíky a v páse sú previazané stužkou či pásikom. Hodia sa k elegantnému outfitu aj pre voľnočasové nosenie.

Keď už sme spomenuli košeľové tuniky, môžeme sa pozrieť aj na tie tričkové. Ako som písala, niekedy je hranica medzi tričkom a tunikou veľmi úzka. Dôležité je, či je nám daný štýl príjemný. A obľuba tuniky v podstate rastie ruka v ruke s módnym trendom legín. Tuniky sa inak dajú nosiť k šortkám i k elegantným nohaviciam pánskeho strihu.

Zdroj: www.asos.com , www.mohito.comwww.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.