Pánske tielka - nosia sa ešte?

Pánske tielka - nosia sa ešte?

11. augusta 2014, trendy pánske tielka, pánske tielko, tielko pánske, trendy leto

Sponzorovanej odkazy:

Dnes, keď nevyzeráte ako hipster alebo spornosexuál, tak vyzeráte zvláštne. Svet zaplavili fotografie chlapcov s pestrými batohmi a vysokými teniskami alebo polonahé „selfie“ z hotelových izieb. Nič nie je tak čiernobiele. Trendy sa v mužskom svete menia rovnako ako v tom ženskom a niekedy nie sú všetkým príjemné. Dôležité je nestylizovat sa do niečoho, čo nám nesedí. Napríklad pánske tielka. Sú také neustále chcené aj nechcené. Pritom sú na leto príjemnou alternatívou. Čo myslíte, nosia sa ešte pánske tielka?

Verím tomu, že nemalej väčšine mužov stoja hrôzou vlasy na hlave, keď vojdú do obchodu a okrem tielok s výstrihom pod prsia, prieramkami vykrojenými tak, že tielko stráca svoju podstatu, vidia prevažne tielka s motívmi vhodnými akurát pre teenagerov. Áno, aj také patria k súčasným trendom a určite na nich nie je vôbec nič zlé. Poznám pomerne dosť zaujímavých typov mužov, ktorým tieto tielka veľmi pristanú. Vedia ich totiž nosiť, patria k nim – vyzerajú v nich prirodzene.

Možno aj vy patríte práve k tejto skupine a užívate si úzke nohavice spoločne s extravagantnými nátelníkmi. V tom prípade sa určite vzhliadnete v nových kolekciách nejednej značky. V móde sú bodky, kvetinové potlače a všemožné abstraktné motívy. Takéto tielka ponúkajú ako bežné módne reťazce, tak menšie značky či českí návrhári. Výhodou týchto tielok je, že si ich aj my ženy môžeme s trochou fantázie občas požičať.

Klasické typy pánskych tielok stále ponúkajú napríklad Calvin Klein alebo G-Star. Zo sveta „neznačkového oblečenia“ sa môžete porozhliadnuť v predajniach Tak­ko.

Možno sa nosenie pánskych tielok nezdá natoľko zaujímavé, aby vás ich ponuka oslovila a možno ich naopak budete nosiť celé leto. Tak či tak sa jedná o skvelý kúsok v kufri na strávenie prázdnin v letných destináciách. Avšak je nutné dodať, že tielka vyžadujú naozaj fit postavu, takže ak máte svaly, určite choďte do toho.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.