Ponorte sa do ríše sladkých snov s novou kolekciou košieľok a pyžám Etam!

Ponorte sa do ríše sladkých snov s novou kolekciou košieľok a pyžám Etam!

16. augusta 2014, Etam, spodné prádlo, kolekcia, pyžamá, nočné košieľky, oblečenie na spanie, jeseň 2014, zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Každá žena dáva pri spaní prednosť inému oblečeniu. Ponúka sa samozrejme varianta spať nahá, ale pretože leto raz skončí a jeseň už tomuto spôsobu nocovania moc nepraje, je na čase poobzerať sa aj po niečom inom a teplejšom. Niektoré ženy nedajú dopustiť na zvodnú nočnú košieľku stvorenú z čipky či saténu, v ktorej si budete pripadať luxusne a sexy, iné sa zase odmietajú vzdať pohodlných a hrejivých pyžám. Francúzska značka Etam zostavila novú kolekciu pre jeseň a zimu 2014 tak, aby si vybrala každá žena.

Zvodná víla

Ako zvodná víla si budete pripadať v nádherných a zaujímavo strihaných nočných košieľkach Etam. Dômyselné prestrihy na bokoch a pod prsiami, nesmrteľná čipka, nežný kvetinový vzor, ​​priesvitné materiály i trendy čierno-biela kombinácia, toho všetkého využila značka Etam na zdôraznenie ženskej krásy a vyniknutie kriviek, na ktoré sme pyšné.

Vytvorte si vlastnú kombináciu!

Značka Etam priniesla s novou kolekciou pre obdobie jeseň / zima 2014 aj veľa krátkych nohavíc, nohavičiek, tričiek a tielok, ktoré medzi sebou môžete kombinovať, ako sa vám zapáči a vytvoriť si tak vlastné a originálne pyžamo. Etam tu nešetril veselými vzormi a obrázkami, bodkami a kockami sa to tu len tak hemží. Vedľa hravých motívov sa však aj tu stretneme s elegantne vyzerajúcimi saténovými topmi v tlmených tónoch zdobených čipkami. A ak by ste sa nemohli rozhodnúť, ktorý top a spodok spojiť dohromady, siahnite po overale, kde to už návrhári vyriešili za vás.

Aby vaše nôžky boli v teple

Ženy a večne studené nohy, to je pre mnohých z nás nesmrteľný problém chladných večerov. Dobrou správou je, že v novej kolekcii myslela značka Etam aj na toto. Pre dámske studené nôžky vytvorila štýlové pletené ponožky aj „kapce“ na doma v dvoch farebných kombináciách. V nich sa už zima s vašimi nohami len tak nestretne!

Zdroj: TZ Etam

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.