Oversized kabelky - hit tohtoročnej jesene!

Oversized kabelky - hit tohtoročnej jesene!

18. augusta 2014, oversized kabelky, veľké kabelky, kabelky Asos

Sponzorovanej odkazy:

Čo neleží v dámskej hlave, leží na dne kabelky. Žena je síce od prírody emotívne založená, ale tá správna racionálna zložka jej nechýba. Aspoň pokiaľ ide o obsah kabelky. Milióny drobných vecí, ktoré prevažne počas roka použijete minimálne, ale výdatne sa cez ne prepracovávate ku kľúčom, mobilnému telefónu alebo lesku na pery. Vážne nás baví vláčiť po meste veľké kabelky a vážne potrebujeme k životu to nekonečné hľadanie? Nie je to vlastne podstatné. Inak to nejde, inak to asi nevieme a navyše – oversized kabelky sú práve teraz in!

Nie som nadšená z toho, že si večne pripadám akoby som bola na ceste na koniec sveta. Rameno po chvíľke chôdze štrajkuje, chrbát sa tiež netvári príliš nadšene a topánky pod ťarchou kabelky zapadajú medzi kocky viac než inokedy. Lenže čo vyradiť? Diár musím mať. Viem, že je bláznovstvo mať tri poznámkové bloky, ale už som to skúšala a nezaobídem sa bez nich. Taštička s maľovaním sa tiež vyradiť nedá. Vreckovky, kľúče, telefón a menšia fľaša s vodou – základ. Nebudem si nič nahovárať, s malou kabelkou ani chodiť neviem, pretože mám neustály pocit, že mi niečo chýba.

Oversized kabelky sú hitom jesene, tak sa nebudeme trápiť ich účelom a poďme sa na ne pozrieť. Za prechod medzi letnou a jesennou módou sa dá považovať táto úžasná taška od DKNY. Zdanlivé plážovky majú široké vyžitie a osobitý štýl.

Skvelý tvar, prakticky riešené uši, neutrálna čierna farba. Taká klasika od značky Mango, ktorá rozhodne neomrzí.

Tvári sa ako plážová taška, ale nemusí ňou byť. Pokojne by som do nej schovala notebook a diár a vyrazila pracovať do útulného prostredia niektorej z kaviarní.

Na jeseň sa budú zase nosiť vzory. Táto kabelka nenadchne ani neurazí. Dá sa vziať takmer ku všetkému a myslím, že sa do nej zmestí aj psík o veľkosti pinča.

Čo vy a oversized kabelky… Máte ich radi alebo mučíte ťažkými nákupmi malé kabelky? Jeseň si žiada oversized – kabelky, kabáty aj napríklad svetre. Oddajme sa veľkému svetu!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky.