Topánky menom Melissa - gumové topánky, čo sa podarili!

Topánky menom Melissa - gumové topánky, čo sa podarili!

8. augusta 2014, Melissa, Mel by Melissa, topánky Melissa, Vivienne Westwood

Sponzorovanej odkazy:

Dizajnovo jedinečné, materiálom netradičné, zvučnými menami zastúpené a voňavé. Také sú presne topánky značky Melissa. Pozná ich snáď už každý, najmä vďaka obľúbenej línii od slávnej návrhárky Vivienne Westwood. Reakcie na ne sú však sporné. Po designovej stránke napospol kladné. S pohodlím už je to horšie. Milované i preklínané, štýlové topánky, ktoré už mnohokrát dokázali, že pre krásu ženy vydržia všetko – topánky Melissa!

Čítam internetové diskusie, aby som zistila, ako si „Melissky“ stoja v očiach svojich priaznivcov. Po prečítaní mnohých a mnohých reakcií je záver zrejmý. Pohodlie sú schopné dopriať prevažne modely s otvorenou špičkou alebo obľúbené členkové čižmy. U kúzelných podpätkov so srdiečkom (navrhnutých Vivienne) alebo originálnych podpätkov so zmrzlinou (od Karla Lagerfelda) sú už komentáre korenené. Závery sú však nečakane pozitívne. Vo večerných lodičkách ženy rovnako väčšinou trpia, do práce sa prevažne dostanú autom a ten kúsok „sa to vydrží.“

Sme milovníčky krásy a nezaprieme to v sebe. Každá žena túži byť v očiach ostatných jedinečná a v tom môžu topánky Melissa naozaj pomôcť. Ako nevýhoda je im okrem pľuzgierov pripisovaná vyššia cena. Netreba zúfať. Vďaka veľkému záujmu bola vytvorená lacnejšia „podznačka“ Mel by Melissa. Hovorí sa, že sa jedná o malú sestričku veľkej módnej krásky, ktorá je cenovo dostupná a často aj štýlovo roztomilejšia.

Z výsledkov môjho pátrania vyplývajú ako dizajnovo vydarené aj pohodlné tieto topánky na platforme s mierne otvorenou špičkou (séria Rainbow). Pomerne dobre si tiež viedli dierované (preplietané) baleríny. Vzhľadom k trendom odporúčam v zlatej farbe.

Hľadáte niečo viac extravagantného? A čo takto páskové balerínky do špičky s punkovými cvokmi. Geniálny kúsok pre jesennú módu. Mnohé značky vracajú totiž do svojich kolekcií punk – rockové motívy.

Zdroj: www.shopmellisa.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.