Letné topánky na podpätku 2014

Letné topánky na podpätku 2014

29. júla 2014, letné topánky na podpätku, lodičky, sandálky na podpätku, sandálky na kline, letné topánky

Sponzorovanej odkazy:

Ženy a podpätky. Večné téma večerných debát s priateľmi, až neuveriteľným spôsobom zaujímavé. Ako sa muži dokážu rozvášniť nad chorobami chrbta a ničením nôh, ako ženy dokážu haniť chôdzu dám na nebezpečne vysokých podpätkoch. Nikdy by ma nenapadlo, že moje nové topánky sa stanú pôvodcom nekonečných diskusií po niekoľko rokov. Tentoraz sme hľadali príjemnú variantu pre aktuálnu letnú sezónu. Malo by sa jednať o dizajnové topánky na vysokom podpätku, ktoré budú pohodlné a aspoň minimálne budú spĺňať kritériá pre zdravie nôh. Aj keď sú lodičky na ihličkovom podpätku sexy, prezrieme si radšej sandálky na podpätku. Ideálne sandálky na platforme alebo na širokom podpätku.

Mám hneď tri jasné tipy – Geox, Hogla a Gabor. Topánky tvorené na základoch zdravotnej obuvi a zároveň so silným potenciálom stať sa módnou obuvou. Dizajn nie je nijako nudný (keď opomenieme typy topánok určené skôr pre staršiu generáciu). Všetky predajne máme v podstate na dosah, a tak sa vydávame do terénu. Najradšej by som sa vzdala už pri vstupe – preplnené obchodné centrum ma príliš neláka, ale tu nás čaká len jedna zastávka v obchode Baťa. Tu je možné zakúpiť značku Hogle. Trošku nedôverčivo sa pozerám na usadlé modely, až objavím niekoľko zaujímavých kúskov, a to predovšetkým vďaka výraznej farbe.

Ďalej mierime do predajne Geox. To je stávka na istotu, pretože tu zakúpite veľkosti 35 aj 42 a zároveň si môžete vybrať aj z veľkostí polených. Druhým plus je módna stránka obuvi Geox. Takmer vždy sa v kolekcii ukrýva nejaký ten módny výstrelok. Tentoraz dám prednosť širokým podpätkom a „popoluškovským“ črievičkám.

Pozornosť si zaslúžia aj extrémne pohodlné sandále na kline.

A ako posledný cieľ zamierime do obchodu Gabor (tiež možné zakúpiť v predajniach Baťa). Nie sme práve vášnivý nakupujúci, ktorého by bavilo chodiť po obchodoch niekoľko hodín, a tak už je na nás citeľná únava. Kamarát v hlbokom zamyslení opiera bradu o špičku topánky, ktorú drží v ruke. Očami prechádza z regálu na regál a zrazu s nadšením vyskočí, až mu lodička vykĺzne z ruky.

Naša skupina urobila z exkurzie jednoznačný záver. Možno si vybrať pohodlné letné topánky na podpätku (vysokom), ktoré sú zároveň niečím originálne. Stretli sme sa prevažne s topánkami na širokom podpätku alebo na klinoch. Trendy sú topánky výrazné, farebné, zdobené aplikáciami.

Zdroj: www.bata.cz , www.geox.com , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.