Ukážte chrbát v sexi šatách! /Letné šaty 2014

Ukážte chrbát v sexi šatách! /Letné šaty 2014

14. júla 2014, šaty, letné šaty, dámske oblečenie, trendy šaty, leto 2014, trendy 2014, sexy šaty, odhalený chrbát

Sponzorovanej odkazy:

V lete si väčšina z nás dovolí odhaliť o kúsok viac zo svojho tela, ako v zime. Samozrejme k tomu prispieva teplé počasie, ale aj leto samotné – je zvodné a žeravé. Sami ale z pohľadov okolo seba najskôr viete, že nie vždy je odhaľovanie ľudí vkusné a trocha súdnosti by často rozhodne neškodilo. Ako teda v lete vyzerať sexy, ale nie lacno? Odhaľte chrbát! Jedná sa o veľmi sofistikovanú variantu, ktorá nepôsobí prehnane, ale verte mi, váš slniečkom opálený chrbát tiež vie byť poriadne zvodný.

Hlboký výstrih

Nie je potrebné vymýšľať nič prehnane kombinovaného, ​​jednoducho a koketne pôsobí hlboký výstrih, ktorý však odhalí pre zmenu váš chrbát. Môže byť klasicky guľatý, alebo mať napríklad tvar písmena V. Jeho hĺbka už potom záleží len na vás, siahať môže pokojne takmer k pásu.

Rafinované pruhy

Ak sa chystáte na akciu, na ktorej chcete všetkých prítomných očariť, stavte na šaty, ktorých zadná časť tvorí spleť rozlične tenkých pruhov a šnúrok. K vytvoreniu perfektného dojmu postačia pruhy dva, ale môže ich byť aj oveľa viac. Obliekanie bude síce o to zložitejšie, výsledný efekt však za to však určite bude stáť.

Nahý chrbát

A na záver je tu typ šiat pre tie dámy, ktoré sú na svoj ​​chrbát patrične pyšné a neboja sa ich odhaliť celé. Šaty s holým chrbtom majú často zaväzovanie za krkom, alebo môžu mať pod pásom zips. Rovnako ako u všetkých spomenutých typov šiat však predovšetkým tu myslite na správnu voľbu podprsenky. Tieto šaty sú navrhnuté tak, aby ukazovali chrbát a nie vytŕčajúcu spodnú bielizeň. Dnes už nie je problém zohnať podprsenku v podobe „nalepovacích“ košíčkov, alebo varianty špeciálne vytvorené pre hlboké výstrihy, kedy je zapínanie posadené omnoho nižšie. A ak vám tieto podprsenky z nejakého dôvodu nesedia, ponúka sa možnosť najpohodlnejšia – žiadnu si nevziať. Čas od času to vašim prsiam neuškodí a v horúcom počasí to bude veľmi príjemná voľba.

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.