Crop topy stále jedným z must-haves leta 2014

Crop topy stále jedným z must-haves leta 2014

20. júla 2014, krátke tričká, crop top, trendy tričká, tričko na leto

Sponzorovanej odkazy:

Krátke tričká, topy alebo blúzky siahajúce nad pupok. Sexy modely alebo dievčenské mladistvé kúsky? Na crop topy sa nazerá z niekoľkých rovín. Jedno je ale isté, zaujali módnych bloggerov, celebrity aj bežných zákazníkov módneho priemyslu. Zaujali až tak, že aj tento rok patria medzi must-have kúsky leta.

Taký crop top si úplne ľahko vyrobíte aj sami. Pre DIY nadšencov to iste nie je nič nové a dobre vedia, že internet ukrýva nejednu inšpiráciu, ako ho vyrobiť. Veľmi jednoducho by sa dalo povedať, že z dlhého trička jednoducho urobíme krátke. Vyskúšajte niečo viac. Našite na lem trička čipku, alebo ozdobte rukávy cvočkami. Vytvoriť môžete tiež strapce (stále sú in) alebo skombinovať tričko s priehľadnou látkou a vytvoriť tak zaujímavý efekt.

Kde kúpiť crop top?

Crop topy zakúpite u známych značiek ako je H&M, Zara alebo Mango. Predáva ich tiež Nastygal alebo Forever 21. Zoženieme ich pochopiteľne aj na webe Asos, kde by takýto módny kúsok nesmel chýbať.

Niektoré crop topy pripomínajú skôr podprsenky alebo vrchný diel plaviek. A tak ak sa do odvážneho topíku hanbíte obliecť, pomôžte si vrstvením. Cez obopnutý crop top oblečte priehľadný top, voľné tričko alebo vestičku. Razom sa budeme cítiť o niečo menej nahé.

Zdalo by sa, že crop top je čisto ženská záležitosť. Nie som prekvapená, že som na internete našla ukážky z módnych prehliadok, kde ich majú aj muži. Skôr ma prekvapilo, že som modelov pre mužov našla toľko. Osobne ma nahý pupok u mužov v tomto smere neláka, ale dokážem si predstaviť dobre skombinovaný outfit s tielkom alebo obopnutými trikom a využitím voľnejšieho crop topu.

Odvážite sa do crop topu? V lete sa odhaľujú nohy aj brušká, a to najmä na dovolenke. Vhodnou variantou sú preto crop topy v kombinácii s plavkami a šortkami.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.