Čo na seba na letnú záhradnú párty? Koktejlové šaty!

Čo na seba na letnú záhradnú párty? Koktejlové šaty!

24. júla 2014, spoločenské šaty, koktejlové šaty, šaty na párty, šaty leto 2014, koktejlky, letné šaty, záhradné párty

Sponzorovanej odkazy:

Etiketa obliekania a správania je u rôznych národností naozaj pestrá. Vždy ale nájdeme určité prvky, ktoré sa aspoň okrajovo zhodujú. Napríklad, že na významnejšie spoločenské udalosti chodíme upravené a v určitom štýle podliehajúcemu danej akcii. Záhradné párty patria medzi veľmi obľúbené letné aktivity. Niektorí z nás sa uspokoja so šortkami a tielkom v blízkom okruhu priateľov. Občas je ale vhodné zaloviť v skrini po elegantných šatách, ktoré zároveň nebudú narúšať samotný voľnočasový podtext záhradnej párty.

Chvíľu som hľadala, aké vhodné modely vám ponúknuť. Ujasnila som si počas pomerne krátkej chvíle niekoľko faktorov výberu. Šaty by mali byť jednoznačne pohodlné. Kto by sa chcel na párty znervózňovať modelom, ktorý si dobrovoľne obliekol. Veľké plus získame, keď nájdeme šaty určitým spôsobom originálne – môže sa jednať o strih alebo zaujímavý detail. Nie je potrebné vyhľadávať extrémy (aj keď samozrejme prečo nie), stačí sa zamerať na drobné prvky. Tým môže byť vhodne zvolené riasenie ako u týchto šiat z Asos.

Niekedy sa nám podarí objaviť ony vysnívané „dva v jednom.“ Šaty, ktoré dobre využijeme aj na bežné nosenie. Kúzelné sa mi zdajú byť šaty s kvetinovou potlačou. Pôsobia romanticky a ukrývajú v sebe mladistvého ducha. A pretože na strihu záleží, nenechajte sa omámiť krivkami modeliek a vyberajte typ šiat tak, aby padol k vašej postave.

Faktor číslo tri – koktejlky. Šaty nevychádzajúce z módy, úplne nadčasový kus šatníka. Jedny malé čierne sa predsa nikdy nestratia a len málokedy je s nimi možné niečo pokaziť. Čierne koktejlové šaty dozdobíme výraznými šperkami, topánkami či inými doplnkami a naozaj sa nemusíme báť, vyraziť v nich takmer kamkoľvek.

Nežná biela – stávka na istotu

Biele šaty sú nežným faktorom, ktorého sa dá v núdzi uchytiť. Trendy sú okrem iného biele šaty zdobené krajkou alebo jemnými aplikáciami. Okrem záhradných slávností si ich určite užijete aj ako letné šaty v čase dovolenky.

A záver? Ak je to len trochu možné, buďte originálna a svoja, nehľadiac na pravidlá!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.