Nepremeškajte zľavy na letné šaty!

Nepremeškajte zľavy na letné šaty!

16. júla 2014, zľavy, SALE, výpredaj, Mango, Orsay, Bershka, Pull & Bear, letné šaty, dámske šaty, krátke šaty, dlhé šaty, paisley, kvetinové vzory, bodky

Sponzorovanej odkazy:

Konečne sme sa všetci dočkali sezónnych zliav. Teraz sa berú obchody útokom. V zľave je dá sa povedať všetko. Niektoré značky možno ešte čakajú s výpredajmi plaviek, na ktoré ešte len rad príde, ale u všetkého ostatného pôjde cena dole. Všetky dámy rozhodne potešia zľavnené letné šaty, ktoré budú môcť v nadchádzajúcich dvoch mesiacoch plne využiť, či už u nás alebo na slnečnej dovolenke v zahraničí. Pozrieme sa na to, ktorá módna značka, a s ako veľkým percentom zľavy letné šaty ponúka.

Mango

Španielska módna značka Mango nás môže prekvapiť až 50% zľavami na dámske letné šaty. A to rozhodne pri pohľade na ne oceníme. Mango má svoj ​​vkus, a pokiaľ ide o trendy, tak nikdy nezostáva pozadu. Letné šaty 2014 od Manga sú teda šik a in. Hojne vyberať môžete aj medzi krátkymi, aj medzi dlhšími šatami. Na nich potom môžete objavovať trendy motívy ako sú kvety, bodky či paisley vzory. Možno si vybrať aj z rady jednofarebných letných šiat v módnych farbách bielej, červenej alebo tyrkysovej.

Orsay

Obľúbená a dostupná módna značka pre dámy Orsay už má na pultoch svojich obchodov tiež pripravené letné šaty v zľave. Ceny tu padajú naozaj strmo dole. Dočkáme sa až 60% zliav a výber bude naozaj široký. U Orsay majú väčšie zastúpenie krátke šaty, ale dlhé tu budú tiež k dostaniu. Orsay možno svojou letnou kolekciou šiat moc neprekvapila, ale niektoré z krátkych šiat nie sú vôbec na zahodenie.

Bershka

Opomenúť by sa nemala ani móda pre mladých, ktorú by mohla reprezentovať napríklad značka Bershka. A aj tá je pripravená s po-sezónnymi zľavami, v ktorých sú zahrnuté aj letné šaty. Niektoré z nich v obchodoch Bershka možno zakúpiť za pouhých 10eur, a to je podľa mňa ponuka, ktorá sa neodmieta. O Bershke je však známe, že keď sa nevezmú jej zľavy útokom, tak na pultoch zostanú už len tie kvalitne horšie kúsky. Síce za minimálnu cenu, ale druhotného strihu a z horšieho materiálu.

Pull & Bear

Ďalšie módna značka, ktorá reprezentuje mladistvú módu, je Pull & Bear. Možno nie tak známa a rozšírená, ale zato značka dostupná s priaznivými cenami a kvalitným oblečením a módnymi doplnkami pre dámy aj pánov. Ceny letných šiat, ktoré sa podrobujú po-sezónnym zľavám, sa pohybujú už od 8 eur. Skutočne skvelé ceny za veľký výber trendy letných šiat. Nepremeškajte ich!

Zdroje: www.mango.com www.orsay.com www.bershka.com www.pullandbear.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a zľavy a výpredaje oblečenia.