Tropickú potlač tento rok musíte mať!

Tropickú potlač tento rok musíte mať!

21. júla 2014, tropická potlač, tropický vzor, leto 2014, trendy 2014, potlače, vzory, farebné vzory, vzorované oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Ešte ste tento rok neboli na dovolenke? Prívoďte si jej atmosféru aspoň pomocou tropickej potlače! Palmové listy, banány, ananásy, divé zvieratá a tie najpestrejšie kvety na šatách, nohaviciach či topoch vás možno aspoň na okamih odnesú do exotických dažďových pralesov a nenarušenej prírody. Osloboďte sa od toho, že tropická potlač tento rok získala naozaj bláznivú podobu a mixuje dohromady nepredstaviteľné farby a motívy. Je leto a dovoliť si môžete takmer všetko. Vydajte sa do obchodov lákajúcich na letné zľavy a ulovte si svoj ​​tropický kúsok, nech už ste žena, alebo muž!

Rovnako ako u väčšiny neprehliadnuteľných potlačí možno riešite starý známy problém: ako ho nosiť? A rovnako tak sa tu ponúkajú tri varianty.

Od hlavy až k päte

Rovnako ako sa tento rok môžete celá obliecť do bielej, môžete sa zahaliť aj do obrovských listov, papagájov a exotického ovocia. Skúste sa odieť do tropických šiat, overalov, alebo šortiek a zároveň topu, k tomu všetkému pridajte pár doplnkov, a vykúzlite odvážny a štýlový look, vďaka ktorému budete zaručene priťahovať pozornosť. A to s veľkou gráciou!

Farebne a jednoducho

Asi najprijateľnejšou variantou, ako tropickú potlač nosiť, keď netúžite prilákať každý pohľad, je skombinovať ho s basic kúskami. Tropické nohavice a biely top, alebo naopak, to je tá správna cesta, ako na to. Ak sa „hanbíte“ ešte viac, obujte topánky s týmto vzorom, alebo vezmite do ruky tropický lístoček.

Mixujte vzory

Do tretice sa ponúka varianta pre nebojácnych: skombinujte tropický vzor s nejakým ďalším. V tomto prípade budú najlepšie fungovať zvieracie, ovocné alebo trebárs kvetinová potlač. Vytvoríte nepredvídateľný koktail farieb a motívov, ktorý bude možno pôsobiť trochu šialene, ale aj letne.

Tropická potlač je tu pre všetkých!

Určite ste si tohto trendu všimli aj v pánskom oddelení. Je rovnako farebný a originálny, len sa obmedzuje často len na tričká a šortky, čo však nijako neškodí. Pravidlá nosenia tu platia rovnako ako u žien, takže hurá do toho!

Zdroj: www.bershka.com , www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.