Ako Šeherezáda - Sandále s kamienkami

Ako Šeherezáda - Sandále s kamienkami

23. júla 2014, leto 2014, letná obuv, žabky, sandále, sandále s kamienkami, Šeherezáda, trendy, topánky na podpätku, korok, drevený podpätok

Sponzorovanej odkazy:

Je prvá polovica júla – začiatok prázdnin – a slniečko už začína „vystrkovať rožky“. Aj keď meteorológovia nepredpovedajú žiadne sparné leto, teraz sa im zatiaľ ich prognózy nedaria. Podľa môjho názoru by sme si mali užívať tepla, kým je čas. A ako sa krásneho počasia užíva najlepšie? Predsa v nových módnych topánočkách, ktoré nám vždy vyčaria úsmev na tvári. Tento rok v lete budú „frčať“ sandálky s kamienkami. Veľmi efektívne a nápadné. Každá žena po nich skočí.

Dámske letné sandále môžeme tradične rozdeliť na tie bez podpätku a s podpätkom. Každá z nás sa vyžíva v iných a tiež záleží na tom, na akú príležitosť si ich chystáme obúvať. Na celodenné výlety a rôzne prechádzky po nerovnom teréne zrovna nebudú ihlové podpätky tými najideálnejšími, ale nehovorím, že pri týchto aktivitách nemožno byť in a trendy. Sú tu aj sandále s kamienkami bez podpätku, ktorým neuberá nič na ich kráse.

Niektoré zo sandálok s kamienkami sú dokonca obzvlášť pohodlné. Nemajú podpätok, ale k tomu všetkému sú ešte opatrené hrubou podrážkou s mäkkou a príjemnou stielkou. V takýchto topánkach budú dlhé prechádzky príjemnou záležitosťou a ešte ku všetkému budete šik.

Sandále s kamienkami na podpätku a niekedy aj na vysokej platforme vyzerajú skutočne rozprávkovo. Lesklé kamienky vašu nohu nechajú vyniknúť a v kontraste s letným opálením sa budú krásne vynímať. Podpätok tomu všetkému ešte dodá na ladnosti a podčiarkne vašu ženskosť. V tejto obuvi si naozaj budete pripadať ako Šeherezáda.

Tento rok v lete „poletia“ tiež sandále na platforme či podpätku z dreva alebo korku. Ide vskutku o veľký trend a vie gradovať. Čo takto sandále s kamienkami na drevenej či korkovej platforme alebo opätku? Naprostý módny uragán. A verte alebo nie, všetko spolu nádherne ladí a harmonizuje. Nie sú ani ťažko k dostaniu. Takéto „výpočty“ sa nám páčia!

Veľmi časté budú aj sandále s kamienkami v štýle žabiek. Ide o klasické sandálky bez podpätku alebo na kline, ktoré však majú pre žabky charakteristický pásik v tvare Y. Tieto žabky- sandále vyzerajú na nohe fantasticky a trblietavé kamienky im len dodávajú na sile a jedinečnosti.

Zdroje: www.polyvore.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.