Tá pravá chvíľa! - Zľavy na plavky 2014

Tá pravá chvíľa! - Zľavy na plavky 2014

19. júla 2014, leto 2014, Victoria 's Secret, Mango, zľavy, dámske plavky, bikini, brazilky, SALE, Lindex, 69SLAM

Sponzorovanej odkazy:

Leto je v plnom prúde, takže vás určite potešia po-sezónne zľavy, ktoré sa už teraz začínajú pripravovať na kvantá zákazníčok a zákazníkov. Veľkou výhodou zliav je to, že si môžete kúpiť sezónne oblečenie, ktoré práve teraz využijete, za viac ako polovičné ceny. Jedným z módnych kúskov, ktorý symbolizuje leto a jeho radovánky, sú plavky. Až teraz na ne prichádza čas a v obchodoch sa na nich už objavujú veľké visačky výrazných farieb s nápisom SALE. Potešujúca správa, že? Ak ste si teda ešte plavky na tohtoročnú sezónu nekúpili, tak zbystrite. Bola by škoda terajších zliav nevyužiť.

Lindex

A ktoré značky nám plavky za neuveriteľné ceny ponúknu? Bude to napríklad Lindex, ktorá sa priamo na predaj spodnej bielizne a plaviek špecializuje. Ceny letných plaviek 2014 tu padajú u lacnejších o 30% a u drahších až o 50%. Ak nemáte tie správne proporcie tela, vyberať si tu môžete zvlášť spodný a zvlášť horný diel plaviek, čo mnohí z nás ocenia. Takýto komplet môže vyjsť aj do 20eur, čo sa rozhodne oplatí. Lindex – to je kvalita, skvelý výber a trendy strihy.

Victoria 's Secret

Ak máte chuť na niečo vycibrenejšieho, tak by ste mali vedieť, že sa po-sezónne zľavy dotkli aj plaviek od značky Victoria 'Secret. Zľavy pôjdu tiež až k 50%. Plavky od Victoria 's Secret sú veľmi sexy a ojedinelé. Objavujú sa tu všetky letné trendy 2014. Nájdete tu teda plavky s volánmi, so strapcami, s mašličkami či kvetinové a zvieracie motívy.

Mango

Ponuka plaviek v zľave od značky Mango nie je tak pestrá, ale určite je z čoho vyberať. Veľkou výhodou je hlavne to, že značka Mango sa radí medzi tie dostupné. Ponúka svoje produkty za dobré ceny a nachádza sa vo väčšine veľkých obchodných centier. Plavky leto 2014 od Manga sa pýšia trendy motívmi ako sú paisley, animal či tropical. K tomu všetkému má Mango na sklade tiež in plavky brazilky, ktoré na tele zakrývajú len to najpotrebnejšie a sú veľmi zvodné.

69SLAM

So zľavami je pripravená aj celosvetovo preslávená značka spodnej bielizne a plaviek 69SLAM, ktorá pochádza z tropického Bali. Plavky od tejto značky sú skutočne jedinečné a vyrobené z kvalitných príjemných materiálov. Kamenný obchod má značka 69SLAM v Prahe v Európskej ulici, ale má aj svoj ​​eshop www.69slamshop.cz , kde nájdete všetok sortiment a ešte ku všetkému s dopravou zadarmo.

Zdroje: www.lindex.com www.69slamshop.cz www.mango.com www.victoriassecret.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii plavky a zľavy a výpredaje oblečenia.