Hugo Boss predstavil pánske kolekcie pre jeseň a zimu 2014

Hugo Boss predstavil pánske kolekcie pre jeseň a zimu 2014

12. júla 2014, Hugo Boss, HUGO, BOSS, pánska kolekcia Hugo Boss, jeseň 2014, zima 2014, pánske obleky

Sponzorovanej odkazy:

Pred nedávnom sme sa mohli pokochať dámskou kolekciou značky Hugo Boss pre nadchádzajúcu sezónu jeseň / zima, tentokrát prichádzame s líniou pánskou. Aj tá ponúka kolekcie hneď dve, teda HUGO a BOSS. Kým BOSS pripomína nezabudnuteľný výlet do Škandinávie, HUGO spomína na 90. roky a technologickú revolúciu. Na prvý pohľad možno tieto kolekcie nespája nič, ale precíznosť strihov, luxusné materiály a nekonečná a moderná elegancia nechýba ani jednej z nich.

BOSS Menswear jeseň / zima 2014

Značka Hugo Boss si pre inšpiráciu k vytvoreniu kolekcie BOSS Men pre jeseň a zimu zašla do hlavných škandinávskych miest. Kombinujú sa tu moderný minimalizmus s ležérnymi detailmi, architektúrou inšpirované strihy si skvele rozumejú s prírodnými materiálmi. Cieľom bolo dotknúť sa klasického severského štýlu – perfektný vzhľad bez prílišného snaženia. Farby kolekcie BOSS sú inšpirované škandinávskou krajinou. Svetlá vápencová šedá sa strieda s temne modrou farbou oceánu a tmavo fialovou. Kolekcia v týchto odtieňoch ponúka padnúce kabáty, dokonale strihané saká a nohavice, ale napríklad aj prešívané bundy, alebo dvojradové krátke bundičky. Pretože je kolekcia určená aj pre moderných cestovateľov, nechýbajú v nej doplnky ako praktické pánske tašky, alebo semišové chelsea topánky.

HUGO Menswear jeseň / zima 2014

Pánsku kolekciu HUGO definujú predovšetkým tmavé intenzívne farby, inovatívne materiály a prísne strihy. Deväťdesiate roky a technologická revolúcia sú prevedené do súčasnej módy a dýchajú z každého looku v kolekcii. Silnou témou sú tu aj kontrasty: sila a krehkosť, minulosť a budúcnosť. Všimnúť si môžete materiály pripomínajúce neoprén a lesklých častí na množstve ďalších kúskov, napríklad aj na duffle coats. Kolekcia HUGO má o niečo mladistvejší nádych ako BOSS, čo dokazujú napríklad úzke nohavice aj telo obopínajúce saká a svetríky.

Zdroj: http://press.hugoboss.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.