Šperky Pandora - nová letná kolekcia Essence Collection

Šperky Pandora - nová letná kolekcia Essence Collection

11. júla 2014, Pandora Essence Collection, nová kolekcia Pandora, prívesky na náramok

Sponzorovanej odkazy:

Šperk je prvok, ktorý určitým spôsobom dotvorí outfit. Doplnok určený na praktické použitie aj z úplne estetických dôvodov. Túžba ženy vyzerať krásne a príťažlivo je všeobecne známy fakt. Len máloktorá z žien nepoužíva k svojmu skrášleniu šperk. V ponuke sú veľmi drahé kamene aj lacnejšia bižutéria. V značke Pandora vidím príjemný stred. Kolekcie sú svieže a pritom jemne ženské. Trúfam si tvrdiť, že šperky Pandora nemajú vyhranenú vekovú skupinu, každý si v nich môže nájsť kúsok seba.

Čo prináša letná kolekcia? Na prvý pohľad vo mne evokuje hravosť a dievčenský mladistvý podtext. Iste už poznáte náramky, ku ktorým si prikupuje prívesky. Sú veľmi obľúbeným darčekom a v letnej kolekcii nemôžu chýbať. K dostaniu sú novo ako prívesky písmená, a tak si môžete vytvoriť úplne unikátny text.

Letná kolekcia je prestúpená exotikou ďalekých krajín, inšpiráciou netradičných motívov a kvetov. Sviežosť celej kolekcie podporujú výrazné farby. Náušnice, prstene, náramky a prívesky. Všetko sa dá ľahko navzájom skombinovať, všetko je možné nosiť s elegantným i športovejším oblečením.

Pandora Essence Collection – hviezdne znamenie

Prívesky, ktoré v sebe ukrývajú symboliku napríklad v podobe znamení zverokruhu. Majú sa dotknúť vašej identity a stať sa blízkym prvkom vašej osobnosti. Vkusne navrhnuté šperky Pandora Essence Collection – Star Signs odrážajú sofistikovanosť ženskej povahy a získajú si vás svojím dômyselným spracovaním.

Ako záverečný tip na originálny darček odporúčam sety šperkov Pandora. Nechajte si predstaviť kolekciu priamo v kamenných obchodoch alebo pátrajte na oficiálnych internetových stránkach. Sety zahŕňajú náušnice, náramok a prstienok. Módne trendy sa toto leto držia v odtieňoch pastelu. Rovnako tak niektoré zo šperkov značky Pandora. Iné z nich dostávajú exotický nádych najmä pomocou farieb výrazných.

Zdroj: www.pandora.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.