Louis Vuitton Pre-fall 2014

Louis Vuitton Pre-fall 2014

4. júla 2014, Pre-fall kolekcia, kolekcia, Louis Vuitton, Louis Vuitton Pre-fall, LV, Pre-fall 2014

Sponzorovanej odkazy:

Momentálne sa síce asi všetci nachádzame v štádiu hľadania ideálnych plaviek a šiat na leto a tešíme sa na slniečko a teplé počasie, ale svetové značky už dávno myslia na jeseň a prichádzajú so svojimi Pre-fall kolekciami. Luxusná značka Louis Vuitton si tentoraz musela poradiť inak. Spoluprácu s Marcom Jacobsom ukončila a na príchod nového kreatívneho riaditeľa Nicolasa Ghesquière ešte len čaká. Aj napriek tomu však tím Louis Vuitton predviedol perfektnú prácu a ich Pre-fall kolekcia 2014 nesklamala. Ukazuje nadčasovú klasiku s novými vibráciami, presne, ako sme zvyknutí.

Pre-fall kolekcie Louisa Vuittona na vás jesenná nálada dýchne hneď, ako ju prvýkrát zbadáte. Môže za to predovšetkým voľba farieb, ktoré presne reprezentujú nadchádzajúcu sezónu. Čierna, sivá a hnedá sú doplnené o tóny tmavo zelenej, burgundy, červenej a khaki.

Ku kľúčovým prvkom celej kolekcie možno zaradiť voľbu materiálov, kde je vedľa tvídu najviac vidieť elegantnú kožušinu, ale aj rôznorodé zdobenie jednotlivých kúskov. Kamienky, flitre, grafity – to všetko dodáva svetrom či šatám ľahký a originálny vzhľad.

Na prvý pohľad tiež zaujmú vysoké upnuté čižmy nad kolená a voľba sieťovaných pančúch. Skupina návrhárov Louis Vuitton sa pri tvorení Pre-fall kolekcie 2014 určite skvele bavila a výsledok tomu zodpovedá. Nenechali sa zviazať iba eleganciou, ale pridali prvky, ktoré jednotlivé looky osviežujú. Kostýmy sa striedajú s bomber jackets, sukne zdobia zipsy, pásky obopínajúce pás dodávajú ženskosť a punc veľkoleposti nakoniec dodávajú výrazné kožušinové goliere a lemy.

Vďaka sýtym odtieňom, ktoré často zdôrazňujú už spomínané flitre, Pre-fall kolekcia nepôsobí príliš tmavo a nebude vás v žiadnom prípade nudiť. Nájde sa tu aj pár naozaj odvážnych lookov, ako napríklad ten s takmer priesvitnou sukňou a na veľké „čiapky“ si tiež netrúfne každý, ale to všetko len poukazuje na rôznorodosť a originalitu celej a treba povedať že veľmi podarenej, Pre-fall kolekcie Louis Vuitton.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári.