Štýlový vzhľad - Letné topánky CCC 2014!

Štýlový vzhľad - Letné topánky CCC 2014!

29. júna 2014, pásik okolo členku, topánky na podpätku, CCC, sandále, letná obuv, žabky, trendy, leto 2014, dámska obuv, balerínky

Sponzorovanej odkazy:

A je to tu! Článok, na ktorý sa všetci tešia. Predstavíme si totiž letné topánky od obľúbenej značky CCC! Sieť obchodov tejto značky patrí k jedným z najrýchlejšie rastúcich na Slovensku. A to niečo znamená! CCC má veľa svojich stálych zákazníkov, pretože ide o dostupnú značku, kde sa dajú vybrať trendy topánky za skvelú cenu v každej sezóne. Ďalším plusom je neuveriteľný výber obuvi pre dámy, pánov aj deti. V obchodoch CCC strávim zakaždým neskutočnú dobu, pretože si jednoducho nemôžem medzi krásnymi modelmi vybrať a určite v tom nie som sama.

Jednými z najhlavnejších dámskych letných topánok sú každoročne sandálky. Perfektná obuv, ktorá má mnoho tvárí. Značka CCC si pre svoje zákazníčky a nadšenkyne pripravila klasické sandále bez podpätku aj s ním. Bez-podpätkové dámske sandále tento rok v lete v CCC víťazia a je medzi nimi väčšia možnosť výberu. CCC zrejme stavia na pohodlnosť, ktorá je v teplom letnom počasí dôležitá, a na tú sa oveľa lepšie vyzreje v nízkych sandáloch.

Ak sa však cítite pohodlnejšie v podpätkoch, nemusíte zúfať. CCC má v zálohe aj trendy vyššie sandále. Tu je uplatňovaný trend tohtoročnej sezóny a to drevený podpätok či podošva. Niektoré z modelov dámskych sandálov možno zaradiť medzi espadrillas, teda topánky, ktoré majú podrážku tvorenú z povrazov alebo povrázkov. Espadrilky sú typickými letnými topánkami a CCC vás o ne nenechá prísť.

A nebola by to značka CCC ak by z rukáva nevytiahla ďalšie tromfy. Medzi kolekciami dámskych sandálok sa objaví aj ďalší letný trend 2014 a to sandále na podpätku s remienkom okolo členku. Tento kúsok vám na nohu padne ako uliaty a ešte ku všetkému bude vyzerať senzačne. Nepôjde tu len o elegantnú obuv, ale dajú sa nájsť aj neformálnejši­e kusy.

Čo by to bolo za leto bez žabiek? Tento druh obuvi sa stal dá sa povedať symbolom leta a všetkého okolo neho a značka CCC si je toho vedomá. Žabky vám ponúkne hneď v niekoľkých podaniach. Elegantné, ležérne, športového vzhľadu aj na nízkom podpätku. Tu si vyberie určite každá zo žien, ktorej nevadí pre niekoho nepríjemný pocit šnúrky medzi prstami.

A čo také balerínky? Možno si vravíte, že do chladnejšieho letného počasia pokojne áno, inak zbytočné potenie a odreté nohy plné pľuzgierov. Značka obuvi CCC však ženám toto leto ponúka ojedinelé priedušné balerínky, ktoré sú vyrobené z jemnej sieťky s uzavretou špičkou a pätou. Noha vďaka sieťovine môže dýchať a nezaparuje sa. Pre mňa sú balerínky od CCC tento rok číslom jedna, pretože lahodia môjmu oku. Pripadajú mi ako topánočky pre princezné a víly.

Zdroje: www.ccc.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.