Hlavné trendy! - Dámske letné sandále

Hlavné trendy! - Dámske letné sandále

1. júla 2014, leto 2014, dámske sandále, sandálky, strieborná, zlatá, letné farby, drevený podpätok, pásik okolo členku, trendy, in topánky, must-have

Sponzorovanej odkazy:

Keď vynecháme žabky a prípadne aj balerínky, tak sú to práve sandálky, ktoré v letných mesiacoch najviac obúvame. Ideálne topánky do teplých dní, pretože bezchybne prefukujú a nepotia sa v nich nohy. Prídavok elegancie, ak si vyberiete sandále na podpätku, už je len milý prídavok navyše. Dámske sandálky proste letia, ale ktoré presne budú tými najviac trendy? Aké farby, strihy a spracovanie?

Predovšetkým si tento rok v lete 2014 nesmiete nechať ujsť dámske sandále na podpätku s remienkom okolo členku. Sú ich všade „mraky“, a preto nebude problém s ich dostaním. Pásik okolo nohy je na topánke skvelým doplnkom. Nohu dokonale zvýrazní a dodá jej na ladnosti. K tomu všetkému prispieva aj podpätok. Pásky okolo členku môžu byť rôzne. Široké či užšie, niekedy ich môže byť dokonca aj viac nad sebou. Častokrát sa dajú utiahnuť alebo naopak povoliť, aby topánka perfektne priľnula k nohe.

Veľmi efektívne a hlavne trendy sú aj dámske sandále s drevenou podrážkou či podpätkom. S označením „drevená“ zaobchádzajte opatrne, nie vždy sa jedná o pravé drevo. Mnohokrát sú podpätky a podošvy len oblepené alebo nafarbené niečím, čo drevo len pripomína. Na to pozor, pretože tento spôsob má väčšie sklony k okopaniu sa a zničeniu. Pravé drevené sandálky sú kvalitnejšie a lepšie vyzerajú.

Vo farbách vedú čierna a béžová, alebo ak chcete hnedá, a to hlavne v kombinácii s oným dreveným podpätkom. Čierna farba by sa dala považovať za taký štandard, ktorým nemôžeme nikdy nič pokaziť. Skvele sa kombinuje s ostatnými farbami a naviac perfektne vyzerá. Čierne topánky sú tiež praktické, pretože nie sú toľko náchylné k ušpineniu. To isté sa však nedá povedať o béžovej, ktorá nás práve priťahuje svojou jemnosťou a svetlosťou. Béžové sandále skvele padnú opáleným nohám, ktoré v nich krásne vyniknú. Kontrast svetlej telovej (béžovej) a opálenej je 100% účinný.

V lete sa kladie dôraz samozrejme aj na farby. Toto obdobie je plné farieb, a dámske sandálky nezostávajú pozadu. Slniečková žltá, pomarančová, oranžová či dievčensky ružová. Najviac najroztomilejšie farbičky pre nás ženy. Okrem týchto typických teplých farieb budú trendy aj tie atypické. Čo hovoríte na takú zlatú či striebornú? Takéto sandále by sme čakali skôr v zimných kolekciách pri plesovej sezóne, ale verte alebo nie, tento rok v lete s nimi môžete vyraziť aj do ulíc.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.