Pastelovo ružová je symbolom leta

Pastelovo ružová je symbolom leta

27. júna 2014, rose, pink, pastelovo ružová, ružová, svetlo ružová, pastelky

Sponzorovanej odkazy:

Farbami tohtoročného leta sú predovšetkým pastelky. Samozrejme narozdiel od svetlo modrej, žltej či fialovej, je pastelovo ružová jasným číslom jedna. Je nežná, ženská a pristane všetkým. Podčiarkne opálenie, ale tiež zvýrazní svetlejšiu pokožku. Ružová je skrátka stále obľúbenou farbou všetkých dievčat na svete!

AKO NOSIŤ

Pastelovo ružová je sama o sebe čarovná. Ak ste milovníčkou šiat, tak rozhodne neváhajte a jedny si v tejto štýlovej farbe kúpte. Bude z vás chodiaca zmrzlina. Trendy doplnkom vám odporúčame kvetinový veniec – to je letná romantika!

Ďalším tipom, s čím túto farbu nosiť, je rozhodne džínsovina. Má nespočetné množstvo módnych využití a aj s pastelovo ružovou tvorí nádherný pár. Napríklad džínsové šortky vám budú skvelým letným parťákom! Čo na to hovoríte?

Nezabúdajme tiež na sukne. Sú pohodlné, veľmi elegantné a sú symbolom ženskosti. Hodia sa do práce aj na voľný čas. Potlače drobných kvetov v kombinácii s ružovou farbou sú veľmi in. Čo si takúto sukňu obliecť napríklad s crop topom?

Ako sme už vyššie písali – pastelovo ružová má nespočet využití a možností nosenia. Môže z vás byť romantická víla v rozviatej sukni či šatách s potlačou drobných kvetov a venčekom vo vlasoch, alebo rozverné dievča z ulice so šiltovkou na hlave a teniskami na nohách. Rovnako v elegancii má táto farba významné zastúpenie – je tak nežná ako ženskosť sama. S bielou košeľou je skvelou voľbou pre outfit do práce či do školy. Tiež nezabúdajme, že začína leto a teda aj bikiny alebo monokiny v tejto farbe budú výborným letným spoločníkom pri vode. Doplnky sú často kľúčovým faktorom na dotvorenie outfitu, a preto aj tu noste prstene, nápadité náramky, retiazky a náhrdelníky a doplnky do vlasov – ako sú klobúčiky, venčeky, sponky, brošne, kvetinové gumičky, a podobne. Leto je hravé a tak nenudí seba ani svoj šatník. Vpustite svieži vietor do skrine!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.