Must have leta 2014! - Plavky "brazilky"

Must have leta 2014! - Plavky "brazilky"

24. júna 2014, trendy brazílske plavky, brazilky, bikini, dámske plavky, leto 2014, MS v Brazílii, MS vo futbale, kvetované vzory

Sponzorovanej odkazy:

Symbolom módy v letných mesiacoch sú jednoznačne plavky, do ktorých sa pripravujeme už od zimy. Držíme diéty, cvičíme alebo sa len učíme zaťahovať bruško tak, aby vyzeralo čo najštíhlejšie. Keď sme si s tým dali takú prácu, stálo nás to veľa úsilia a námahy, tak by sme to mali zúročiť a to v nejakých trendy plavkách.

Tento rok to budú totiž „brazilky“, ktoré ovládnu slnečné pláže, trávniky kúpalísk a móla slovenských jazier. Ide o ďalší must-have kúsok, ktorý v lete, vedľa kvetovaného overalu, farebnej kabelky a paisley vzoru, proste musíte mať! Nejde len o to byť a nebyť in a out, ale predovšetkým cítiť sa dobre, trendy a sebaisto. Módny svet vám bude ležať pri nohách a vy si tak budete pripadať nepremožiteľná.

Ak ste to ešte nezaregistrovali, tak tento rok sa konajú historicky 20. majstrovstvá sveta vo futbale organizované asociáciou FIFA. A hosťujúcou krajinou je práve juhoamerická Brazília, kde sa bude od 12. júna do 13. júla 2014 konať záverečný turnaj! Český národný futbalový tím tu síce budete hľadať ťažko, ale s tematickými plavkami Brazílkami, ktoré nenesú svoje označenie len tak nadarmo, sa budete aspoň pasívne na MS podieľať.

A čo to vlastne tie „brazilky“ sú? Otázka je na mieste, pretože brazilky nie sú typickým druhom plaviek. Ide predovšetkým o ich strih. Mohli by sme o nich povedať, že ide o bikiny, ktoré zakrývajú len to najdôležitejšie. Spodok je tvorený miniatúrnymi nohavičkami a vršok mikro trojuholníkovou podprsenkou, ktorá dokonale vyzdvihne vaše prednosti. Ak teda máte dosť odvahy a rada provokujete mužskú časť prítomných, tak sú brazílske plavky pre vás tými najideálnejším. Tento typ plaviek totiž dokonale podčiarkuje vašu ženskú stránku a dokáže sa skvele vyhrať s ladnými krivkami.

Ako som už naznačila v predchádzajúcom odseku, tak je to strih, ktorý hrá u brazilek prím. Všetky motívy a farby sú druhotné. To ale neznamená, že jeden trend stačí. Možno nájsť brazílske bikini, ktoré sú zároveň in svojou farbou a motívmi. Tak napríklad kvetované vzory, ktoré budú tento rok trendy za všetkých možných situácií. Na brazilkách sa skvele vynímajú a sú ľahko k zohnaniu. Popri týchto vzoroch to budú tiež animal motívy a rôzne pruhy, prúžky a bodky. Bude veselo!

Zdroje: www.asos.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a plavky.