Topy s odhalenými ramenami sú letným číslom 1!

Topy s odhalenými ramenami sú letným číslom 1!

23. júna 2014, crop top, topy, tričká, leto, summer, odhalené ramená

Sponzorovanej odkazy:

Nelámte si hlavu, čo sa bude nosiť v lete. My vás na leto pripravíme. Topy s odhalenými ramenami sú absolútnym favoritom pre tohtoročné leto! Ako taký top nosiť, akú zvoliť farbu – to vám v dnešnom článku ukážeme. Čítajte ďalej!

Topy s odhalenými ramenami sú veľmi nápadité a štýlové. Sofistikovane odhalená koža je veľmi ženská. Vyskúšajte preto tento nový trend, veríme, že topy si zamilujete. Sú neuveriteľne štýlové, chic a veľmi ženské. Prezradíme vám, ako ich nosiť, aký zvoliť vzor a čomu sa vyvarovať. Prvým dôležitým faktorom je výber vhodnej podprsenky. Rozhodne by vám nikde nemali vykukovať ramienka – je to nevkusné. Ramená by mali byť naozaj, odhalené. Pre tento top sa najlepšie hodí podprsenka bez ramienok, je pohodlná, mala by dobre sedieť a nepadať. V obchode so spodnou bielizňou vám iste poradia.

Aké farby a vzory? Výber farby je v podstate na vás. Pre párty večer sa skvele hodí čierny top, letnými farbami sú zase napríklad pastelové – ružová, modrá, fialová, zelená. V bielom tope nádherne vynikne letné opálenie a veľmi pristane blondínkam. Zo vzorov siahnite buď po kvetinách či etno motíve. To sú letní favoriti.

Na záver vám prezradíme, ako a s čím taký top nosiť. Letnou romantikou je top s odhalenými ramenami v kombinácii s nadýchanou sukňou v dĺžke nad kolená. Jednoduché, pohodlné a ženské. Vhodné tiež na rande či prechádzku v parku. Ak sa nebojíte odhaľovať bruško, potom si kúpte top v dĺžke nad pupok (tzv. crop top). Crop top vám bude skvelým parťákom k čomukoľvek s vysokým pásom – džínsovým šortkám, k džínsom, puzdrovej či k maxi sukni. Okrem klasických obopnutých topov je tu voľnejšia 'varianta – rozviaty top s odhalenými ramenami. Ten sa zapáči ženám, ktoré majú rady napríklad hippie módu, kvetinové vzory, ľahké rozviate materiály. Skrátka je to nenahraditeľný kúsok vášho šatníka!

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.