Novinky od Nastygal z Kalifornie

Novinky od Nastygal z Kalifornie

26. júna 2014, all white everything, biela farba, white. šortky, kraťasy, nastygal, plavky, leto, summer

Sponzorovanej odkazy:

Čo nové nám prináša populárny kalifornský streetový e-shop Nastygal s dámskym oblečením? Letná kolekcia je plná bielej farby, hravých topov, krásnych šiat a originálnych doplnkov. Ak sa módy nebojíte a rada skúšate nové a nevšedné veci, rozhodne odporúčame Nastygal – je veľmi originálna, trochu drzá a naozaj výnimočná. Táto móda z kalifornských ulíc a pláží vás bude určite baviť. Posúďte sama!

Ako sme už vyššie spomínali – nová kolekcia Nastygal sa nesie v duchu bielej farby. Je to farba leta, nádherne v nej vynikne letné opálenie, pristane všetkým a je veľmi vzdušná. Biela farba je tiež mimoriadne praktická a dá sa kombinovať naozaj so všetkým. Okrem all white everything sa v lete nosí často v kombinácii s džínsovinou – a to predovšetkým džínsovými šortkami. Oblečiete ich na tisíc spôsobov, o tom vás nižšie presvedčíme. Ďalším obľúbeným letným trendom je voľná a nespútaná hippie móda. Nebojte sa nosiť čelenky, crop topy, maxi šaty, strapce a veľa doplnkov. Je to veľmi hravé a bude vás to baviť.

Zásadným outfitom leta by mali byť džínsové šortkycrop topom v bielej či pastelových farbách. Ak nerada ukazujete bruško, noste šortky s vysokým pásom – sú veľmi trendy. Crop topy môžu zdobiť napríklad strapce, výšivka, čipka, môžu mať neobvyklý strih, noste aj háčkované topy. To všetko sú symboly leta. Vyskúšajte tiež klobúk na hlavu – nosia sa všetky tvary a veľkosti. Hravým a nevyhnutným letným doplnkom by tiež mali byť slnečné okuliare. Letná kolekcia fandí veľkým a výrazným obrúčkam. Ležérny hippie style vyčarujete nosením tzv. nedbanlivého dojmu. Vlasy rozviate a zvlnené, akoby ste sa práve vyhrabali z postele, ľahký make up, veľa doplnkov a vlajúcich šálov, strapcov a materiálov, kvetinové čelenky. Skúšajte experimentovať, vyplatí sa vám to a budete sa cítiť skvele.

Zdroj: www.nastygal.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.